KAKO PROMIJENITI PROBLEME U MOGUĆNOSTI

 KAKO PROMIJENITI PROBLEME U MOGUĆNOSTI
Svatko ima neke probleme koji ga dovode u krizna stanja.
Ništa kao ni ova svjetska kriza se ne događa slučajno. Sve se događa s nekim razlogom. Ako pristanemo na odgovornost onoga što kreiramo onda će nas to ohrabriti i osnažiti, u protivnom će nas iscrpiti. Znači, prirodno ću tražiti rješenje ako je to moja kreacija. Prirodno ću pribjeći njezinoj transformaciji.
Ljudi koji su kreirali te probleme imaju sposobnost rekreirati ih.
Naši individualni problemi nastaju od: problema sa zdravljem, financijama, odnosima i s obeshrabrenim umom.
Naše vibracije- pogled, ton glasa, govor tijela govori o nama.
Potrebne su nam tehnike kako se usmjeriti na sebe, kako vladati svojim mislima i ponašanjem.
Bolesti postoje i mogu biti nasljedne, ali i okidač koji ih hoće ili neće pokrenuti.
U odnosima postoje trzavice jer se baterija trošila i istrošila, a mi se osjećamo kao da nemamo više što dati. Odnosi su postali krhki jer duša više nema snage. Nakon izgubljene snage moj um više nema energije. Ako samo trčim s mjesta na mjesto tražeći sklad i mir, neću ga dobiti, izgubit ću se još i više. Trenuci mira vraćaju nas u početak nas samih. Kao da koristimo mišiće za koje dugo nismo ni znali da posjedujemo. Ako trčim okolo neću moći naći rješenje, a kad se smirim mogu pronaći neki drugi način koji će mi se pokazati.
Snagu nam može dati vlastiti mir sa samim sobom koji trebamo pronaći.
Da li u molitvi, slušanju neke nježne glazbe, šetnje prirodom, trčanje nasipom, vožnja biciklom, šetnja s psom, slikanjem, modeliranjem, ručnim radom ili jednostavno stvarajući ugodnu i opuštajuću atmosferu svirajući neki instrument ili dizanjem ranom zorom, sjest na tepih uz plamen svijeće i uz laganu glazbu meditirati. Odabrat ćemo sami što nama najviše odgovara.
Kad shvatimo kako um radi znat ćemo i njime upravljati.
Kad pogledam unutar sebe, vidim jasniju sliku sebe, mnogo mogućnosti i puno izbora.
Ortodoksna društva pripisivat će nam neku od slika kao npr. “Ti si muškarac i nemaš drugog izbora”.
Gledajući u sebe otvorene duše znat ćemo da su to samo prepreke koje dolaze izvana. One nisu dio nas. Mi nemamo prepreka, samo mogućnosti.
Slobodni smo izabrati načine na koje ćemo živjeti i ponašati se, slušati, pričati, odlučivati, razgovarati se……..
Mi smo slobodni ljudi……..kreirajmo slobodno svoje živote……ne dozvolimo da nas ono vanjsko optereti i sputa…….odlučimo slobodno gdje ćemo potrošiti svoju energiju…………slobodno pronađimo načine kako ćemo ju obnoviti………..uvijek prvo pogledajmo sebe…………a onda druge jer su oni isti kao i mi………isti nam je izvor.

Možda će vas zanimati

Ostavite komentar