korak

“KORAK” JE TVOJ NAJVEĆI “KORAK”

Maja kaže da ona ide malo prije na posao i sada će sjest u kafić pročitat si štampu i biti malo sa sobom. Drugi kolege, pa i njezina sestra idu dogovoreno s autom, a ona ne želi jer smatra da joj ovi trenuci u početku dana izuzetno puno znače.

Pet koraka do općeg zadovoljstva nije mala stvar.

Sretna sam kad sretnem ljude koje poznajem i dobivam od njih jednu od jakih informacija što je u stvari RAD.

Tehnika ova ili ona, jača ili slabija, učinkovita, najbolja, neće biti od koristi ako ju ne prakticiramo. Od rada kojeg stavljamo u pogon ništa se spektakularno neće dogoditi. Moja prijateljica, stručnjakinja EFT tehnike jednako tvrdi i upućuje svoje klijente.

Također i ja kao Theta healing praktičar ili life & business coach, mogu momentalno utjecat na klijenta i prizvat odlično stanje. To je polazna točka, motivacijska snaga koju već sutra možete izgubiti.

Samostalnim radom, astetskim snagama prizvat jednu od vježbica mentalne strukture koju ćete handle-ati u nekom kraćem vremenskom periodu napravit ćete zaista čuda. Napravit ćete promjenu u već postojećem sustavu kojeg živite.

SUSTAV VRIJEDNOSTI

Ono što vam donosi prednosti i napredak ili jednostavno funkcionira do sada u vašem sustavu nikako ne treba mijenjati, no sve ostalo što nema takvu funkciju svakako da.

Promjene bi bilo poželjno uvoditi vrlo suptilno i neprimjetno za vaš postojeći sustav kako ga ne bi uzburkali i potakli njegov otpor.

Uvodeći 5 promjena odjednom nije cilj jer time ćete izgubiti svih pet.

Zaista je dovoljna na samom početku jedna jedina. Po domino efektu jednom mijenjate sve. Svaka manja potiče promjenu ostalih u odnosu na cijeli sustav vrijednosti i ponašanja koja koristite.

KRADNJIVAC SVOG VREMENA

Kradite svoje vrijeme koje vam ionako curi kroz prste jedne ruke. Ukradite ono što vidite i osjećate da vam bježi, a silno želite.

Ukrasti 1 sat svaki dan, a za početak savjetujem bar svaki drugi dok ne dođete do svaki dan, je vaša velika vrijednost kojom mijenjate postojeći sustav kojeg ste stvorili.

1 sat vremena u kojem će te se posvetiti samo sebi i svojim potrebama je blagodat na kojem će vam duhovni i mentalni resursi biti zahvalni, tako što će eksplodirati u svom radu.

Primjećivat ćete promjene koje do sada niste i oduševit će vas što sve možete, što ste u stanju učiniti, za što sve imate snage.

Najveći potencijal je u vama, a nikako u nekoj tehnici izvana. Dobar i kvalitetan stručnjak zna kako vas pokrenuti i staviti u pogon, jer je on vaša produžena ruka.

Održavanje pogona i njegov napredak je upravo u unutrašnjem resursu vas samih.

Budite ponosni na sebe i neka vas tjera želja da istražite sve svoje skrivene snage i mogućnosti koje tako strpljivo čekaju da budu prepoznate.

WOOW!!!

Možda će vas zanimati

Ostavite komentar