KLJUČEVI USPJEHA

edukacije

Dokle ćete dozvoliti da netko drugi upravlja vašim „vozilom“ kojim vozite kroz svoj život? Preuzmite već jednom komande i krenite!

Vjerujete mi, ako i pogriješite ulicu ili smjer nećete moći kriviti nekog drugog, a putem ćete mnogo naučiti.

SLOBODA IZBORA JE U VAMA I VAŠEM KLJUČU USPJEHA!

NE VIDITE GA?   NE ZNATE GDJE JE?

Svatko od nas ima svoje ključeve ili strategije koje koristi za provedbu najbanalnijih svakodnevnih obaveza i odluka do najznačajnijih momenata kada se od nas traži visoka spremnost, odlučnost, ustrajnost u izvršavanju zadataka

Koliko ste se puta našli u nedoumici da li činite nešto dobro i da li to što činite ste dobro izabrali?

Koliko ste puta imali potrebu sve to prokomentirati s nekim prijateljem? Koliko su vas puta podržali?

Odličan je osjećaj brati plodove vlastitih odluka. One nisu uvijek uspješne, ali su barem naše.

Da je odluke tako lako davati nitko s tim ne bi imao problema. One ovise o niz čimbenika koji se nalaze i u nama i van nas. Kad njih sve pomirimo dobivamo odluku.

PRVI KORAK NA PUTU USPJEHA JE SAZNANJE DA IMATE SLOBODU IZBORA

Hoće li on biti prijava na ovu radioniocu ili ne vaša je odluka, dobra za vas. Uvijek, ali baš uvijek nakon davanja bilo koje odluke postavite sebi pitanje „Jesam li time zadovoljan/zadovoljna i osjećam li se dobro? – odgovorom na to pitanje znat ćete jeste li donijeli dobru odluku za sebe.

Što je sve potrebno u kreiranju uspjeha, naučit ćete na ovoj radionici prolazeći kroz proces korak po korak, kako bi i vi kasnije mogli koristiti istu tehniku i brže dolaziti do ostvarenja ciljeva.

RADIONICA SADRŽI:

o   Postavljanja ciljeva

o   Prolaz kroz neurologične razine

o   Rad na našem stanju

o   Rad za budućnost

Radionica je namijenjena svima koji žele biti apsolutni gospodari svog života.

Što to znači?

Vi sjedite u autu svog života koji vozi povremeno netko drugi. On jednako kao i vi prati prometne znakove, drži se određenih pravila i na  temelju njih dolazi do odredišta, no njegove želje i potrebe su različite od vaših, njegove perciptivne mogućnosti su različite od vaših. Pokušajte s nekim pogledati isti film ili pročitati istu knjigu, reakcije, kritike su kao nebo i zemlja.

Dokle ćete dozvoliti da netko drugi upravlja vašim autom kojim vozite kroz svoj život. Preuzmite komande i krenite. Ako i pogriješite ulicu ili smjer nećete bar nikoga zato moći kriviti, a naučit ćete putem mnogo više i moći sagledati koja trasa je momentalno najsigurnija za vaš napredak.

POČETAK RADIONICE I PRIJAVA:

  • 11.12.2018. u 18 sati
  • Radionica u vrijednosti od 300 kuna za vas je dostupna po cijeni od 100 kuna, jer akcijom prikupljenih sredstava donirat ćemo jednu obitelj u potrebi i tako osigurati i njima kao i vama poklon u prosincu.
  • Mi darujemo Vas, a zajedno darujemo druge kojima je pomoć najpotrebnija.
    Hvala Vam
  • Uplatom od 50 kuna ili max 100 kuna (ili odredite sami koliko možete odvojiti – vjerujte, radovat će nas jer želimo pomoći drugima) na HR5824070001100524149 s opisom plaćanja 11-12 (ako ti je problem otvarati internet bankarstvo – donirati možeš na samoj radionici – hvala ti)
  • uplata sredstava donacije bit će poslan na račun obitelji, a vama screenshot iste na e-mail u znak zahvale

ODRŽAVANJE RADIONICE:

Centar za kulturu Novi Zagreb, Trg Narodne zaštite 2, Remetinečki gaj, parkiralište kod policije i pošte, parkiranje besplatno

klikni

PRIJAVA

Moderator i autor radionice :

Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP master practitioner / ThetaHealing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher