MASTERCLASS JAVNOG NASTUPA I UČINKOVITE KOMUNIKACIJE

ZAŠTO OVA EDUKACIJA?

Do kada ću imati taj strah od javnog nastupa? Ok, to nije samo u poslovnom smislu jer održati zdravicu na svadbi ili reći par suvislih rečenica kolegi na promociji je također javni nastup. Kada ću se već jednom osjećati komotno, opušteno i gušt dok to radim, pitala se dugo jedna polaznica prije ove radionice.
 
Ima situacija u kojima se ne osjećamo ugodno, kad imamo potrebu izraziti vlastite misli, stavove i osjećaje, no ipak bismo se najradije sakrili i prepustili nekom drugom da to odradi umjesto nas.
Radom na eliminaciji treme, razvijanju glasovne ekspresije, čitanju govora tijela, pripremi javnog nastupa te glumačkim metodama omogućit ćete si efikasnije snalaženje u zahtjevnim društvenim situacijama.

ŠTO TI DONOSI OVA EDUKACIJA?

Masterclass javnog nastupa i učinkovite komunikacije pomoću naprednih izvedbenih tehnika omogućit će vam da čujete sebe, osnažite svoju karizmu i da se izborite za sebe i znate se napokon kvalitetno prezentirati.

 

klikni

PRIJAVA

Vrijeme i trajanje radionice:

  • 19.1.2019.
  • od 11-17 sati
Cijena i prijave:
  • Cijena radionice je 700 kuna.
  • Plaćanje na račun IBAN HR:4523300031154058915
  • Prijave i plaćanja najkasnije do 7 dana prije početka edukacije
  • Radionica može prihvatiti najviše 15 polaznika, stoga svoje mjesto osigurajte na vrijeme.
KAKO OSTAVRITI POPUST:
slijedi informacije dalje

klikni

POPUST
NAPOMENA:
Svim polaznicima omogućeno je korištenje usluge TOP PROMO COACHING
AUTOR I MODERATOR RADIONICE:
Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP master practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher