MASTERCLASS JAVNOG NASTUPA I UČINKOVITE KOMUNIKACIJE

Do kada ću imati taj strah od javnog nastupa? Ok, to nije samo u poslovnom smislu jer održati zdravicu na svadbi ili reći par suvislih rečenica kolegi na promociji je također javni nastup. Kada ću se već jednom osjećati komotno, opušteno i gušt dok to radim, pitala se dugo jedna polaznica prije ove radionice.
 
Ima situacija u kojima se ne osjećamo ugodno, kad imamo potrebu izraziti vlastite misli, stavove i osjećaje, no ipak bismo se najradije sakrili i prepustili nekom drugom da to odradi umjesto nas.
Radom na eliminaciji treme, razvijanju glasovne ekspresije, čitanju govora tijela, pripremi javnog nastupa te glumačkim metodama omogućit ćete si efikasnije snalaženje u zahtjevnim društvenim situacijama.
 
Masterclass javnog nastupa i učinkovite komunikacije pomoću naprednih izvedbenih tehnika omogućit će vam da čujete sebe, osnažite svoju karizmu i da se izborite za svoje ja.
Svi koji nisu bili na Osnovama slobodno se mogu priključiti jer smo ovu radionicu iz tih potreba produljili na dva dana.
 
Radionica “Javnog nastupa i učinkovite komunikacije” održana 30.09.2017.

Feedback polaznika:

Uz kombinaciju glume i glumačkih igara osvijestila sam ideju da komunikacija često služi realizaciji nekog cilja, a nije uvijek samo za razmjenu informacija kako sam ju ja percipirala. (LJ. K.)

Nisam imala pojma da kroz glumačke tehnike toliko novih alata prezentiranja mogu usvojiti. Što prije prihvatim život kao scenu to ću jednostavnije prezentirati svoje sadržaje drugima na ležeran način. (D.G.)

Voditelj radionice:
Denis Patafta je prof. sociologije, dramski pedagog i glumački instruktor, tajnik je strukovne organizacije dramskih pedagoga Hrvatske. Preko dvadeset godina priprema glumce za nastupe i audicije, te pomaže edukatorima, drugim profesionalcima i svima onima kojima je javni nastup i komunikacija od ključne važnosti za njihov posao i svakodnevni život da prevladaju svoja ograničenja i razviju svoje izražajne vještine. U svojem radu metode društvenih znanosti i komunikologije (transakcijsku analizu i NLP) kombinira s najmodernijim dramsko-pedagoškim metodama i brojnim glumačkim tehnikama kako bi razvio originalan i vrlo učinkovit pristup u radu na stjecanju kvalitetnih komunikacijskih vještina.
Vrijeme i mjesto održavanja radionice:
 Mjesto održavanja radionice je CK Novi Zagreb, Trg Narodne zaštite 2, Remetinečki gaj
Cijena i prijave:
Cijena radionice u trajanju od dva dana stoji 700 kuna.
Svaka preporuka s vaše strane bit će vama i onome koga preporučate za ovu radionicu nagrađena sa 100 kuna bonusa. Pri prijavi navesti tko vam je preporučitelj.
Prijave na radionicu primamo na e-mail info@coachingflow.com ili prijavnom obrascu/pogledajte izbornik
Nakon prijave potrebno je uplatiti 50% od cijene radionice kao vaše osiguranje dolaska
na IBAN HR:4523300031154058915, Coachingflow, obrt za savjetovanje, edukacije i poduku, svrha: naziv radionice
Radionica može prihvatiti najviše 15 polaznika, stoga svoje mjesto osigurajte na vrijeme.
NAPOMENA:
Svim polaznicima omogućeno je korištenje usluge TOP PROMO COACHING
Za sve upite, slobodno se obratite putem e-maila ili na tel. 091 581 9176/odgovore ćete dobiti u najkraćem mogućem roku
COACHINGFLOW, Be better Be Flow