MASTERMIND TRENING

Modularna edukacija

Jesi li kada razmišljao o mentalnoj higijeni? Pojasnit ću. Ako je tvom tijelu bitno ujutro imati oprane zube i tako krenuti u dan, tako je tvom umu također potrebna higijena. Ona se zove mentalna higijena. Znam da ne vodiš o tome računa, možda povremeno. Zbog čega onda i zube ne opereš povremeno, npr. jednom mjesečno, toliko se u prosjeku sjetiš svog uma. I to u trenucima kad ti više ne ide onako kako bi htio. Čuj možda si dobar menadžer ili voditelj jednog segmenta firme u kojoj radiš, a ti poslovi te izuzetno troše. Postaješ iscijeđen limun redovito, svakih par tjedana.

Ako je tako, tvoja mentalna higijena nije redovita. Dođi na ovaj trening i napravit ćeš jedan pravi sistematski pregled svog umnog stanja.  

Ako je sistematski pregled, onda znaš da ćemo proći apsolutno sve. Jedino tako obnovljen možeš se vratiti i ne postati više nikad iscijeđen limun. Osim toga svojim primjerom uvest ćeš u svoj život mnoge promjene, nove ljude, nove projekte, poslove, zadatke, iskustva, odnose…..

 

BENEFITI TRENINGA:

 • prepoznati namjere sugovornika i utjecati na svoju komunikaciju
 • utjecati na svoj vlastiti strah i blokade koje stvaramo u odnosima
 • brže shvaćanje sebe i svojih želja i prilagodba drugima radi ostvarenja vlastitih ciljeva
 • naučiti komunicirati s više stilova osoba
 • lakše progurati svoje ideje, postići uvažavanje od strane sugovornika, kolega i nadređenih
 • razviti veću sigurnost i samopouzdanje
 • izraziti svoj stav i svoje mišljenje

 

RADIT ĆEMO NA OVIM TEMAMA I VJEŠTINAMA:

 • nivoi svijesti – shvaćanje svoje stvarnosti i poštivanje tuđe na putu ostvarivanja ciljeva
 • životne cjeline – djelovati na svaki segment životnog kruga mijenjajući ponašanje i odnose
 • rad podsvijesti i svijesti – shvaćanje nastajanja, uzroka i kontrola emocija s obzirom na vlastite ciljeve
 • mentalni mišići – naučiti vještine upravljanja mentalnim mišićima
 • mapa i teritorij – uvažavanje sebe i drugih u komunikaciji
 • univerzalni zakoni – razumjeti zakone po kojima već ionako funkcioniramo sa svjesnog stajališta
 • osobnosti ličnosti – naučiti komunicirati s različitim osobnostima ličnosti i znati prilagođavati svoju komunikaciju
 • komunikacijski obrasci – stvaranje novih obrazaca komunikacijskog sadržaja kojeg prenosimo drugima

KOME JE TRENING NAMIJENJEN:

Svima koji su spremni raditi na unapređenju svojih komunikacijskih vještina, vještina stvaranja i održavanja odnosa, određivanje ciljeva i njihovo ostvarivanje, otkrivanje starih i stvaranje novih strategija u ostvarivanju ciljeva, vještinama podizanja samopouzdanja, samo prezentiranja i najbitnije razumijevanja sebe, svojih vrlina, vještina i blokada.

 

Ako želite 100% funkcionirati npr. u svom poslovnom dijelu života nećete moći dok balans nije postignut i u ostalim životnim cjelinama. To je cilj ovog treninga da vas izbalansira i da naučite dati svoj maksimum u svim segmentima.

Kad ste vidjeli da ruža raste sa 60% svoje snage. U prirodi je upravo postavljeno da svaki njezin segment daje 100% zato joj se i divimo sa strahopoštovanjem. Upravo ćete vi naučiti na ovom treningu da dajete 100% sebe i time budete zadovoljni u ostvarivanju svojih ciljeva te podižete svoje samopouzdanje.

Svaki polaznik dobiva skriptu po kojoj se radi tijekom 9 tjedana.

Ako prepoznaješ svoje vrijednosti u ovom treningu

prijavi se

prijava

TRAJANJE TRENINGA:

Trajanje: 9 susreta / 18.30 – 20.30

28.9.2018.      5.10.2018.     12.10.2018.       19.10.2018.      26.10.2018.      9.11.2018.

16.11.2018.     23.11.2018.    30.11.2018.

 PRIJAVA I CIJENA TRENINGA:

 • Cijena za 9 pod radionica je 1800 kuna
 • u cijenu je uključena skripta, edukacija, stručna i mentorska individualna podrška tijekom 9 susreta
 • Prijave na LINKU ili na broj 091 581 9176
 • Plaćanje na račun IBAN: HR 4523300031154058915
 • Radionica može prihvatiti najviše 20 polaznika, te svoj dolazak osigurajte na vrijeme

OSTVARI POPUST:

više o popustu koji možete ostvariti 

klikni

POPUST

 

NAPOMENA:
Svim polaznicima omogućeno je korištenje usluge TOP PROMO COACHING, pogledaj VIŠE

Moderator i autor radionice i scripte-priručnika :
Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP master practitioner

Magistra ekonomije, 33

Magistra ekonomije, 33

Polaznica "Mastermind treninga"

MasterMind kao program ima jako dobar koncept. Sviđa mi se „vojnički tempo“; jasno postavljeni zadaci, u kojima točno znaš što se od tebe očekuje. Nakon obavljenog zadatka,, zajedno s trenericom Aleksandrom Ivanac se napravi „recap“ tj. osvrt na učinjeno te follow up - praćenje onoga što trebaš unaprijediti. Na taj način se stvarno ostvaruju benefiti. Korisno je raditi u grupi, jer se prepoznaješ u primjerima drugih polaznika. Možeš povući paralelu njihovih priča sa svojim izazovima i prepoznati slične situacije. Polaznici doslovce uče zajedno. Nakon edukacije, mogu reći da imam bolji fokus na svoj posao. Prije sam dosta emotivno doživljavala određene situacije u poslu, a sada su se emocije smanjile i manje reagiram „nepovoljno“. Primjećujem da mi se komunikacija uvelike poboljšala. Velika pogodnost je i što je trening vrlo cjenovno prihvatljiv

Profesorica geografije, 35

Profesorica geografije, 35

Polaznica "Mastermind treninga"

Upisala sam MasterMind program jer sam htjela pripremiti drugačiju nastavu za svoje učenike. Svatko ima drugačiji mozak i svatko uči na drugačiji način. No, nadalje me privukao naziv priručnika i radne bilježnice: „ROCK YOUR LIFE“ . Razmišljala sam što želim dalje raditi u životu. Sada znam bolje što je to. Odlučila sam pokrenuti svoj biznis. Dobila sam samopouzdanje, jer znam da mogu ono što odlučim. Dobila sam i konkretne alate da to postignem. Privatno, sada znam bolje što želim od svog partnera. Ovo nije klasično predavanje u kojem netko govori kako bi trebao živjeti svoj život. Ovdje se uči kako se posložiti, odrediti prioritete, kako se riješiti strahova, kako se pokrenuti! Ne radi se samo o jednom polju, jer kad radiš na jednom, kao da se sve drugo počne otvarati.... Atmosfera je jako ugodna. Radi se uz čaj kod trenerice kod kuće. Jedva sam čekala sljedeći termin i razmjenu iskustava i ideja. Baš je bilo zabavno! Učili smo kroz igru!

Menadžer, 27

Menadžer, 27

Polaznik "Mastermind treninga"

Upisao sam MasterMind jer me zaintrigirao naslov programa; da „masteriraš sebe“. Nisam znao što želim, nisam imao cilj poslovno ni privatno. Nisam se znao kontrolirati, reagirao sam „pretjerano“. Dobio sam moć pozitivnog razmišljanja i pozitivnost prema samome sebi. Odmaknuo sam se od negativnih ljudi, imam bolje odnose, a sve zato jer sam krenuo - OD SEBE. MasterMind za mene znači pozitivan mindset. Velik benefit vidim u grupnom radu jer je riječ o ljudima koji su u sličnim situacijama, pa izmjenom iskustava edukacija postaje još efektnija. Trenerica Aleksandra Ivanac je vedra, pametna i ono što mi se jako sviđa je što te tjera da sam dođeš do odgovora, jer nije svrha da ti se serviraju odgovori koje tražiš! Preporučujem MasterMind program svima koji žele raditi na sebi, jer tu uvijek ima posla. Recept je jednostavan: Promjena mišljenja + malo akcije = PROMJENA.