UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S DJECOM

Komunikacija s djecom se ne smije svesti na vrijeme čekanja da nam djeca odrastu , pa ćemo se onda više razumjeti

 

 

     „Uspjeh vaše komunikacije se nalazi u dobivenom odgovoru“

Mnogi od vas postaju roditelji s velikim očekivanjima. Tek kada vas život pritišće sa svih strana i traži od vas i više nego što možete momentalno dati u želji da zadovoljite svoje potrebe i potrebe svoje djece ,počinjete uočavati kod svoje djeca samo ona ponašanja kakva ne želite. Sve što dalje činite samo pogoršava situaciju i dobivate još više onoga što ne želite. Primijenite li promjene u komunikaciji na vrijeme možete očekivati veći uspjeh od onog čekanja da vam djeca odrastu, pa ćete onda biti bliži. Dobiti povjerenje na vrijeme stvara dugoročne zdrave odnose. Na koji to način radi? Tako da prvo naučite razumjeti njihovu komunikaciju ,a ne da tražite da oni razumiju samo vašu. 

Ovaj kratak trening je baziran na četiri interaktivne radionice i popratnoj scripti koju dobiva svaki polaznik. Naučit ćete na koji način treba komunicirati kako bi vas djeca razumjela. Ako to preskočite možete se uzaludno truditi cijeli život i kriviti mlade generacije ,a najgore od toga je sebe. Time ništa ne dobivate osim stresa i depresije bezizlaznosti.

Do koje granice ste prijatelji, a kada treba biti ipak autoritet, također treba mudro odvagati. Naučit ćete shvatiti zašto djeca rade to što rade i što je to što rade, jer u konačnici vi njihove mnoge radnje ne razumijete. Proniknut ćete mnogo dublje, no što ste do sada mogli i znali i početi učiti od vlastite i tuđe djece.

Benefite koje dobivate navela je jedna polaznica radionice održane u rujnu 2017. 

Feedback polaznika:

Dva su bitna razloga koje su me motivirala za radionicu – prva je da su djeca naše najveće bogatstvo koje držimo u rukama, bez njih bi život bio s puno manje boje i veselja. Drugi je taj da nas nitko, u trenutku kada dobijemo dijete, ne uči kako kvalitetno raditi taj najvažniji posao na svijetu.
Zbog toga mislim da je važno da, kao sto bez razmišljanja stalno ulažemo u svoj vanjski izgled, moramo još više ulagati u svoj duhovni rast te u svoj odnos s djecom i okolinom. Nažalost, malo roditelja je toga svjesno, a ja to smatram iznimno važnim. Stoga mi je ova radionica pomogla u tom rastu, pomogla mi je da efikasnije komuniciram sa svojim djetetom i kada ne ide glatko, a vjerujem da dobra, rana priprema pomaže i u kasnijim, burnim tinejdžerskim godinama. Naravno, sve naučeno može se primijeniti i na sve druge osobe u okruženju i na poslu.
Svaka pohvala radionici i edukatorici Aleksandri koja na jednostavan i primjenjiv način zna objasniti kako se nositi sa svim izazovima.
Iskrena preporuka svakome uz molbu – odvojite tih par sati života, umjesto duže kavice, koristit će vam neizmjerno!(M.V.)

KOME JE RADIONICA NAMJENJENA:

·   Roditeljima i onima koji će tek roditeljima postati

·   Osobama koje rade s djecom i to im je profesija

·   Osobe koje se spremaju na rad s djecom

TIJEK RADIONICE:

1.Komunikacija koju djeca prepoznaju

·   Rad na mijenjanju naučenih obrazaca kroz vježbe

2.Komunikacija koju želimo imati s obzirom na cilj (ishod)

·   Rad na postavljanju komunikacijskih okvira

·   Kroz ovaj rad imate prednost jer možete raditi baš na svojoj tipičnoj situaciji

3.Komunikacija u sukobima

·   Razumijevanjem sukoba možete mijenjati svoje ponašanja i komunikaciju

POČETAK RADIONICE:

  • 22.11.2017. od 18-20 sati
  • Centar za Kulturu Novi  Zagreb, Trga Narodne zaštite 2, Remetinečki gaj

TRAJANJE:

  • 4 tjedna – 4 dolaska (od 18-20 sati)
  • 22. 11. , 29.11., 6.11. i 13.12. 2017.

CIJENA RADIONICE:

  • 400 kuna za ukupno 4 dolaska + scripta po kojoj radite
  • 50% ukupne cijene radionice potrebno je kao osiguranje vašeg dolaska uplatiti na IBAN: HR 4523300031154058915, a osatak plaćate na prvom dolasku
  • Prijave za radionicu su obavezne na e-mail info@coachingflow.com
  • Prijave se zaprimaju do 20.11.2017.
  • Osigurajte svoje mjesto i dolazak na vrijeme

NAPOMENA:

Svi polaznici radionica mogu dobiti ako žele i iskoristiti pristupačniju cijenu usluge TOP PROMO COACHING http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/.

Možete odabrati pokloniti ovu ponudu nekome, vama dragom.

 

Autor i moderator radionica

Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP pracitioner / mag. prim. educa / art te