TRENING ZA UČITELJE, PROFESORE, NASTAVNIKE I ODGAJATELJE

Ponovo prije neki dan čujem isti dobro poznati komentar na moje zanimanje: “Aha to ste vi koji imaju dva i pol mjeseca praznika!” Tu nema nikakve obrane s moje strane, već izjava “Hvala Bogu, pa, očigledno TO nije bio dovoljan motiv da moje dvije kćeri odaberu ovo zanimanje, već nešto sasvim drugo.”

Edukacija je danas jedno od najpopularnijih zanimanja jer nema proizvodnog i neproizvodnog sektora u kojem nemate bar jednog edukatora koji je zadužen baš za taj dio posla uz posao koji svakodnevno obavlja.

Sjetite se koliko ste bili razočarani i ljuti nakon edukacije nekog lošeg edukatora koji vam nije uspio prenijeti svoje znanje i poučiti vas. Zbog toga je ovo danas i jedno od najnepopularnijih zanimanja jer zahtjeva visoku razinu odgovornosti. Koliko je i tko spreman na ovo?

 

Tko vas je osim pripremanja, osmišljavanja i realizacije nastavnog programa naučio kako se nositi s  problemima koji miniraju sav vaš trud. Vjerojatno nitko jer se smatra da je to vaš dio kolača. Što poduzeti u takvoj situaciji, a da pomaže svima?

Svakodnevno dolazeći na svoj posao obasipa vas more manjih problema koje ako ne znate rješavat na duge staze, ubrzo će se vratiti u većem broju i naći će te se iznemogli, nemoćni ili frustrirani.

Koliko se dobro snalazite u rješavanju problema s kojima se susrećete svakodnevno u svom radu, toliko će vas drugi više cijeniti, smatrajući vas stabilnom i mudrom osobom.

Stoga izaberite, tko želite biti, kritičar i ostat u poznatim okvirima ili netko tko probleme smatra izazovima svjesno poduzimajući nove korake.  

 

 

ZAŠTO OVAJ TRENING?

Zbog pritisaka struke, zahtjeva roditelja, promjene tehnološkog i sociološkog sadržaja u kojem živimo, te strelovite promjene svih navedenih obrazaca, učitelji i drugi prosvjetni djelatnici znaju se često naći na raskršću donošenja odluke, koju promjenu, tehniku, vještinu ili alat koristiti i hoću li zadovoljiti sve navedene faktore, pa i sebe.

Što učiniti kada moje ideje nisu prepoznate? Kako se ponijeti u situaciji kad sam svjestan da nisam dobar u tome što radim? Kako utjecati na druge radi zajedničkih interesa?

KAKO ĆEMO RADITI?

Funkcionira li neko znanje na “terenu”, možete znati tek nakon što ga testirate u određenom vremenskom periodu jer znanje na bazi informacija brzo nestaje. Zbog toga se ovaj trening sastoji od triju susreta tijekom kojih ćete moći primijeniti naučeno. Redoviti follow up održavat će vaše motivirano stanje.

ŠTO DOBIVATE NA TRENINGU?

Naučiti primjenjivati određena ponašanje i znati prilagoditi odabir komunikacijskih obrazaca sugovorniku, je vaša prednost. Onaj tko ima više alata ima veću vjerojatnost da će riješiti problem od onoga koji je u deficitu s njime.

TRAJANJE TRENINGA:

 • od 18.00 do 21 sati
 • 19.9. 2018.
 • 26.9.2108.
 • 3.10.2018.
 • 10.10.2018.

 

SASTAVNICE TRENING/RADIONICA:

 • 1. dan: ŠTO NEĆU
   Značajke i karakteristike situacije u kojoj se nalazim, prepoznajem
   Analiza situacije iz koje uzimam ili bacam – donošenje odluka
   Koji su najbolji ishodi za mene, a koji za “njih” – znati dobro oblikovati ishod
   Gdje se nalazim sada u odnosu na ishod
 • 2. dan: ŠTO HOĆU
   Stvaranje mentalnog filma kojeg želim gledati
   Što vidim u zrcalu, a što zrcalo vidi u meni?
   U kojem sam obrascu zapeo
   Vrijednosti koje nosim i živim
   Uvjerenja koja mi trebaju uzimam, ostala odbacujem
 • 3. dan: ŠTO MOGU
   Komunikacijski obrasci kojima mogu sve što poželim (u prednosti je onaj koji vodi komunikaciju)
   Kako doživljavam konfliktne situacije s učenicima, roditeljima, kolegama i ravnateljem te drugim osobljem škole i kako ih mijenjam
   Usvajanje tehnika pregovaranja – pacing and leading
   Usvajanje tehnika u konfliktnim situacijama
   Perspektive kao prednosti
 • 4. dan: MOJ CILJ

Kompilacija svih tehnika i alata koje su polaznici naučili, vježbanje, rad i opet vježbanje

klikni

PRIJAVA

CIJENA TRENINGA

 • 900 kuna za ukupno 4 dolaska + skripta po kojoj radite
 • uplata na račun IBAN: HR 4523300031154058915, a ostatak plaćate na prvom dolasku
 • Prijave na radionicu OVDJE ili na broj 091 5819176
 • Prijave i plaćanja do 7 dana prije početke edukacije
 • Osigurajte svoje mjesto i dolazak na vrijeme

 

OSTVARI POPUST OD 15 %: 

 • ako te zanima pogledaj više na linku

  klikni

  POPUST

  NAPOMENA:

  Svi polaznici edukacija koje priprema Coachingflow mogu koristiti TOP PROMO COACHING po vrlo pristupačnijoj cijeni, više pogledat na http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/

   

   

  Autor i moderator radionica

  Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP master practitioner / mag. prim. educa 

Naše usluge

Coach for Life & Business

Nemojte se brinuti ako ste u problemu i potpuno ste toga svjesni. Moj odgovor vama je: "Hvala Bogu, živi ste". Velika vrednota velikih ljudi je da mogu sami sebi priznati da su u problemu i tek tada mogu na njemu raditi. Ako ovo čitate, vi ste dakako jedan od njih i svaka vam čast. Zbog vas i vama sličnih je stvoren coaching i to u obliku individualnih termina koji su veliki dio našeg rada.

Edukacije

Učiti možete iz knjiga i dakako to ne smijemo nikako kao jednu od opcija izostaviti. Uz voditelja ili coacha vaše znanje može biti usmjereno na pravi put, a onda vi tada izvlačite najveću korist i vrijednost za sebe i naravno one oko sebe.

TOP PROMO COACHING

Ništa oko nas nije nemoguće i nedostižno, te smo si zato dali truda u ponudi edukacija Edukacija u kontinuitetu ima veću vrijednost za polaznika jer ono što je došlo na nivou informacije ima mogućnost da se usvoji i stavi u pogon, odnosno upotrebu. Zato ste i došli na edukaciju, jer čitati možemo i iz knjiga, predstave slušati i pratiti vizualnim i auditivnim kanalima, no učenje je kruna kombinacije svega navedenog.

COACHING SKILLS BASIC

Coaching Skills Basic je working with tools koji odgovaraju na pitanja: ŠTO? ZAŠTO? KAKO? Coaching Skills Basic daje vam alate koje možete upotrijebiti u svom poslovanju, upravljanju ili u samostalnom radu kao profesionalan coach.

Mastermind trening

Jedna od naših glavnih i prvih ponuda edukacija bio je upravo ovaj moćan i sveobuhvatan trening koji još uvijek stoji visoko na ljestvici i poretku po posjećenosti

Trening za roditelje

Da, dobro ste pročitali. Ovo nije radionica od par sati. Ovo je trening od četiri intenzivna dana rada. Smatram, ako želim stvarno nešto naučiti i biti ekspert u tome, onda moram tomu posvetiti više rada i vremena.

Coaching 1 on 1 - individualni susret

Naša temeljna usluga radi koje i postojimo je coaching termini 1 na 1- individualni susreti. Ako nedovoljno poznajete termin coaching, te niste sigurni da li je to zaista za vas, pomoći ću vam da razumijete i donesete odluku.

Trening za prosvjetne djelatnike

Prosvjetni djelatnici su svojom strukom koja danas zvuči nepopularno obogatili svojim zaposlenjem mnoge druge velike tvrtke. Ne pronalazeći zadovoljenja svojih potreba otišli su dalje. To pokazuje koliko je ova naša struka svestrana i kvalitetna jer je basic core svih ostalih.