UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S DJECOM

Komunikacija s djecom se ne smije svesti na vrijeme čekanja da nam djeca odrastu , pa ćemo se onda više razumjeti

 

Ridutelji dvoje djece, rad u korporacijama

Ridutelji dvoje djece, rad u korporacijama

Polaznici edukacije „UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S DJECO

"Većina roditelja smatra da rade najbolje i odmahuju rukom "Što će mene netko učiti komunicirati s djecom“

Stručnjakinja marketinga, majka dvije djevojčice

Stručnjakinja marketinga, majka dvije djevojčice

Polaznica edukacije „UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S DJECOM“, 39 godina

"Nema suza, nema drame, nitko se ne osjeća loše. Uz ovakvu edukaciju svima je lakše; i djetetu i roditeljima" "Ovo su alati koje vas čine boljim roditeljima"

Odgajateljica u vrtiću, 30 godina radnog iskustva

Odgajateljica u vrtiću, 30 godina radnog iskustva

Polaznica edukacije „UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S DJECOM“

„NEMOJ!“ – većina djece će nastaviti raditi upravo to. Često uopće ne razmišljamo o tome kako komuniciramo s djecom i imamo instiktivan stav zabrane.

Menadžer, 27

Menadžer, 27

Polaznik "Mastermind treninga"

Upisao sam MasterMind jer me zaintrigirao naslov programa; da „masteriraš sebe“. Nisam znao što želim, nisam imao cilj poslovno ni privatno. Nisam se znao kontrolirati, reagirao sam „pretjerano“. Dobio sam moć pozitivnog razmišljanja i pozitivnost prema samome sebi. Odmaknuo sam se od negativnih ljudi, imam bolje odnose, a sve zato jer sam krenuo - OD SEBE. MasterMind za mene znači pozitivan mindset. Velik benefit vidim u grupnom radu jer je riječ o ljudima koji su u sličnim situacijama, pa izmjenom iskustava edukacija postaje još efektnija. Trenerica Aleksandra Ivanac je vedra, pametna i ono što mi se jako sviđa je što te tjera da sam dođeš do odgovora, jer nije svrha da ti se serviraju odgovori koje tražiš! Preporučujem MasterMind program svima koji žele raditi na sebi, jer tu uvijek ima posla. Recept je jednostavan: Promjena mišljenja + malo akcije = PROMJENA.

Profesorica geografije, 35

Profesorica geografije, 35

Polaznica "Mastermind treninga"

Upisala sam MasterMind program jer sam htjela pripremiti drugačiju nastavu za svoje učenike. Svatko ima drugačiji mozak i svatko uči na drugačiji način. No, nadalje me privukao naziv priručnika i radne bilježnice: „ROCK YOUR LIFE“ . Razmišljala sam što želim dalje raditi u životu. Sada znam bolje što je to. Odlučila sam pokrenuti svoj biznis. Dobila sam samopouzdanje, jer znam da mogu ono što odlučim. Dobila sam i konkretne alate da to postignem. Privatno, sada znam bolje što želim od svog partnera. Ovo nije klasično predavanje u kojem netko govori kako bi trebao živjeti svoj život. Ovdje se uči kako se posložiti, odrediti prioritete, kako se riješiti strahova, kako se pokrenuti! Ne radi se samo o jednom polju, jer kad radiš na jednom, kao da se sve drugo počne otvarati.... Atmosfera je jako ugodna. Radi se uz čaj kod trenerice kod kuće. Jedva sam čekala sljedeći termin i razmjenu iskustava i ideja. Baš je bilo zabavno! Učili smo kroz igru!

Magistra ekonomije, 33

Magistra ekonomije, 33

Polaznica "Mastermind treninga"

MasterMind kao program ima jako dobar koncept. Sviđa mi se „vojnički tempo“; jasno postavljeni zadaci, u kojima točno znaš što se od tebe očekuje. Nakon obavljenog zadatka,, zajedno s trenericom Aleksandrom Ivanac se napravi „recap“ tj. osvrt na učinjeno te follow up - praćenje onoga što trebaš unaprijediti. Na taj način se stvarno ostvaruju benefiti. Korisno je raditi u grupi, jer se prepoznaješ u primjerima drugih polaznika. Možeš povući paralelu njihovih priča sa svojim izazovima i prepoznati slične situacije. Polaznici doslovce uče zajedno. Nakon edukacije, mogu reći da imam bolji fokus na svoj posao. Prije sam dosta emotivno doživljavala određene situacije u poslu, a sada su se emocije smanjile i manje reagiram „nepovoljno“. Primjećujem da mi se komunikacija uvelike poboljšala. Velika pogodnost je i što je trening vrlo cjenovno prihvatljiv

Mary Kay Ash

Poduzetnica / google

Svi imaju nevidljiv znak koji visi s njihova vrata, a na kojem piše ‘učini da se osjećam važno‘. Nikad nemojte zaboraviti tu poruku kad radite s ljudima.

Charles Darwin

engleski znanstvenik i prirodoslovac / google

Ne preživljava najjači od vrste niti najinteligentniji, već onaj koji se najbolje prilagođava promjenama.

Jim Rohn

motivational speaker / google

Motivacija je ono što vas pokreće. Navika je ono zbog čega nastavljate dalje.

Jack Welch

business executive / google

Suočite se s realnošću onakvom kakva jest, a ne onakvom kakva je bila ili kakva želite da bude.

Eric Thomas

speaker, educator / google

Nemojte razmišljati o onome što se može dogoditi u mjesec dana. Nemojte razmišljati o onome što se može dogoditi u godini dana. Jednostavno se usredotočite na 24 sata koja su pred vama i učinite što možete kako biste došli bliže cilju.

Martin Luther King, Jr.

aktivist za građanska prava / google

Ne morate vidjeti cijelo stepenište, jednostavno napravite prvi korak.

Vivek Naik

publicist / goodreads

Razmislite što ste sve učinili tijekom dana. Iznenadili biste se kako vam neke jednostavne, bezazlene aktivnosti kradu dragocjeno vrijeme.

Nepovoljna komunikacija kroz koju svi (osim onih koji su prošli ovu edukaciju) prolazimo sa svojim ili tuđim djetetom nas dovodi do ludila i nemoći kada pribjegavamo sili i zastrašivanju. Taj efekt može trajati kratko, no čemu učimo djecu takvim ponašanjem?

Želimo li taj efekt na duže staze?

Apsolutno svi želimo imati odlične odnose s djecom i međusobno se razumjeti. Nitko ne voli biti mama ili tata zanovijetalo.

Ostat ćemo stara zanovijetala ako ne shvatimo zbog čega se to događa i što još moramo znati kako bi napravili preokret.

Vrlo jednostavan svijet djece koji smo mi u stanju zakomplicirati otkrit ćete na našem zanimljivom treningu. Naučiti učinkovite tehnike, testirati ih i analizirati ih dajući svoj osvrt u napretku kojeg postižete..

     „Uspjeh vaše komunikacije se nalazi u dobivenom odgovoru“

Mnogi od vas postaju roditelji s velikim očekivanjima. Tek kada vas život pritišće sa svih strana i traži od vas i više nego što možete momentalno dati u želji da zadovoljite svoje potrebe i potrebe svoje djece ,počinjete uočavati kod svoje djeca samo ona ponašanja kakva ne želite. Sve što dalje činite samo pogoršava situaciju i dobivate još više onoga što ne želite. Primijenite li promjene u komunikaciji na vrijeme možete očekivati veći uspjeh od onog čekanja da vam djeca odrastu, pa ćete onda biti bliži. Dobiti povjerenje na vrijeme stvara dugoročne zdrave odnose. Na koji to način radi? Tako da prvo naučite razumjeti njihovu komunikaciju ,a ne da tražite da oni razumiju samo vašu. 

Ovaj kratak trening je baziran na četiri interaktivne radionice i popratnoj skripti koju dobiva svaki polaznik. Naučit ćete na koji način treba komunicirati kako bi vas djeca razumjela. Ako to preskočite možete se uzaludno truditi cijeli život i kriviti mlade generacije ,a najgore od toga je sebe. Time ništa ne dobivate osim stresa i depresije bezizlaznosti.

Do koje granice ste prijatelji, a kada treba biti ipak autoritet, također treba mudro odvagati. Naučit ćete shvatiti zašto djeca rade to što rade i što je to što rade, jer u konačnici vi njihove mnoge radnje ne razumijete. Proniknut ćete mnogo dublje, no što ste do sada mogli i znali i početi učiti od vlastite i tuđe djece.

Feedback polaznika – uvjerite se sami:

Dva su bitna razloga koje su me motivirala za radionicu – prva je da su djeca naše najveće bogatstvo koje držimo u rukama, bez njih bi život bio s puno manje boje i veselja.  
Iskrena preporuka svakome uz molbu – odvojite tih par sati života, umjesto duže kavice, koristit će vam neizmjerno!(M.V.) više

KOME JE RADIONICA NAMJENJENA:

·   Roditeljima i onima koji će tek roditeljima postati

·   Osobama koje rade s djecom i to im je profesija

·   Osobe koje se spremaju na rad s djecom

TIJEK RADIONICE:

1.Komunikacija koju djeca prepoznaju

·   Rad na mijenjanju naučenih obrazaca kroz vježbe

2.Komunikacija koju želimo imati s obzirom na cilj (ishod)

·   Rad na postavljanju komunikacijskih okvira

·   Kroz ovaj rad imate prednost jer možete raditi baš na svojoj tipičnoj situaciji

3.Komunikacija u sukobima

·   Razumijevanjem sukoba možete mijenjati svoje ponašanja i komunikaciju

POČETAK RADIONICE:

 • 25.4.2018. od 18.30 – 20.30
 • centar za kulturu Novi  Zagreb, Trg Narodne zaštite 2, Remetinečki gaj

TRAJANJE I TERMINI RADIONICA KOJE ULAZE U 4 SUSRETA:

 • srijeda 25.4. – 18.30-20.30
 • četvrtak 3.5. – 18.30-20.30
 • srijeda 9.5. – 18.30-20.30
 • srijeda 16.5. – 18.30-20.30

CIJENA RADIONICE:

 • 400 kuna za ukupno 4 dolaska + scripta po kojoj radite
 • 50% ukupne cijene radionice potrebno je kao osiguranje vašeg dolaska uplatiti na IBAN: HR 4523300031154058915, a ostatak plaćate na prvom dolasku
 • Prijave za radionicu su obavezne na e-mail info@coachingflow.com ili 091 581 9176
 • Osigurajte svoje mjesto i dolazak na vrijeme

ako ste svoje vrijednosti pronašli u ovom treningu

prijavite se

prijava

NAPOMENA:

Svi polaznici radionica koje priprema Coachingflow uključeni su u uslugu TOP PROMO COACHING koju mogu dobiti po pristupačnijoj cijeni, više pogledat na http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/

Ovu ponudu možete pokloniti nekome ako je ne mislite vi iskoristiti.

 

Autor i moderator radionica

Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP pracitioner / mag. prim. educa / art te

usluge

pogledaj više

Coach for Life & Business

Coach for Life & Business

Nemojte se brinuti ako ste u problemu i potpuno ste toga svjesni. Moj odgovor vama je: "Hvala Bogu, živi ste". Velika vrednota velikih ljudi je da mogu sami sebi priznati da su u problemu i tek tada mogu na njemu raditi. Ako ovo čitate, vi ste dakako jedan od njih i svaka vam čast. Zbog vas i vama sličnih je stvoren coaching i to u obliku individualnih termina koji su veliki dio našeg rada.

Radionice

Radionice

Učiti možete iz knjiga i dakako to ne smijemo nikako kao jednu od opcija izostaviti. Uz voditelja ili coacha vaše znanje može biti usmjereno na pravi put, a onda vi tada izvlačite najveću korist i vrijednost za sebe i naravno one oko sebe.

TOP PROMO COACHING

TOP PROMO COACHING

Ništa oko nas nije nemoguće i nedostižno, te smo si zato dali truda u ponudi ovog paketa. Kontinuitet rada na svom problemu, uspjehu ili cilju, te mnogim drugim promjenama koje sami želite postići dati će vam na ovakav način rada neizostavni uspjeh.

TRENINZI

TRENINZI

Edukacija u kontinuitetu ima veću vrijednost za polaznika jer ono što je došlo na nivou informacije ima mogućnost da se usvoji i stavi u pogon, odnosno upotrebu. Zato ste i došli na edukaciju, jer čitati možemo i iz knjiga, predstave slušati i pratiti vizualnim i auditivnim kanalima, no učenje je kruna kombinacije svega navedenog.