"UČITELJU- probudi COACHa u sebi"

Radionice

NEMA PROBLEMA, ZAR NE?

Koliko god ulažemo vremena i novaca u ciljane edukacije, isplatit će nam se i višestruko vratiti.

Edukacija pod nazivom „UČITELJU- probudi COACHA u sebi“, ima svrhu okupljanja svih polaznika “Treninga za prosvjetne djelatnike” koji se održavao tijekom ožujka, travnja i svibnja, no i sve one koji nisu prošli trening, no uvelike su svjesni kvalitete svog rada i dodatnog truda da bi kvalitetu održali i podigli na njima važnu razinu.

Cilj je konstruktivno raditi na temi komunikacije, ne kao najslabijoj karici, nego onoj najjačoj, na kojoj želimo i trebamo raditi, zar ne?

Nastavak na onome što ste osvijestili, a vaš je stav prema nekomu ili nečemu, na „Treningu za prosvjetne djelatnike“ ili samostalno jer ste samosvjestan edukator, odskočna je daska za ovu radionicu i njen najbolji nastavak.

Odnosi su ono u što ulazimo i ono iz čega izlazimo, a definiraju nas same. Adekvatnim alatima ih možemo učiniti prihvatljivima.

Na ovoj radionici dobivenim alatima problemi postaju uspjesi.

Dok drugi gore u ljutnji, bijesu i spremni na galamu, vaši stavovi i ton glasa jedino poznaju imenice, zadovoljstvo i napredak.

Dobiveno znanje ili točnije stanje, obavezno primjenjujte na roditeljskim sastancima, informacijama i nastavnim satima ili možda nečemu više od toga. Doznajte sami. Ako ste menager ili voditelj (a i oni su bili polaznici ovog treninga), vaši sastanci tima ili zaposlenika bit će pun pogodak za vas i za njih.

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA:

Radionica – „UČITELJU- probudi COACHA u sebi“ počinje u 18 sati u srijedu 27.6.2018. u Centru za kulturu Novi Zagreb, Trg Narodne zaštite 2, Remetinečki gaj.

Predviđeno trajanje radionice je 3 sata.

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA:

Kotizacija za radionicu je 150 kuna za stare polaznike i 200 kuna za nove.

Uplata kotizacije na IBAN:HR 4523300031154058915

OBAVEZNO PONIJETI SA SOBOM:

„Ulaznicu“  odnosno upitnik koji se nalazi na linku „UČITELJU- probudi COAHa u sebi“- upitnik, popunite i ponesite sa sobom. Njome ćemo započeti proces rada.

 

Moderator i autor radionice :

Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP master practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher