VAŠE UČINKOVITO KOMUNICIRANJE S DJECOM

VIŠEDNEVNE EDUKACIJE

Komunikacija s djecom se ne smije svesti na vrijeme čekanja da nam djeca odrastu , pa ćemo se onda više razumjeti

Mnogi od vas postaju roditelji s velikim očekivanjima. Tek kada vas život pritišće sa svih strana i traži od vas i više nego što možete momentalno dati u želji da zadovoljite svoje potrebe i potrebe svoje djece, počinjete uočavati kod svoje djeca samo ona ponašanja kakva ne želite. Sve što dalje činite samo pogoršava situaciju i dobivate još više onoga što ne želite.

  „Uspjeh vaše komunikacije se nalazi u dobivenom odgovoru“

Ovaj kratak trening je baziran na četirima interaktivnim radionicama i popratnoj skripti koju dobiva svaki polaznik. Naučit ćete na koji način valja komunicirati, a na koji ne, kako bi vas djeca razumjela. Do koje granice ste prijatelji, a kada treba biti ipak autoritet. Naučit ćete kako doći do informacija zašto djeca rade to što rade i što je to što rade, jer u konačnici vi njihove mnoge radnje ne razumijete. Proniknut ćete mnogo dublje, no što ste do sada i početi učiti od vlastite i tuđe djece.

KOME JE EDUKACIJA NAMJENJENA:

 • Roditeljima i onima koji će tek roditeljima postati
 • Osobama koje rade s djecom i to im je profesija
 • Osobe koje se spremaju na rad s djecom

TIJEK EDUKACIJE:

 1. Komunikacija koju djeca prepoznaju
 • Rad na mijenjanju naučenih obrazaca kroz vježbe
 1. Komunikacija koju želimo imati s obzirom na cilj (ishod)
 • Rad na postavljanju komunikacijskih okvira
 • Kroz ovaj rad imate prednost jer možete raditi baš na svojoj tipičnoj situaciji
 1. Komunikacija u sukobima
 • Razumijevanjem sukoba možete mijenjati svoje ponašanja i komunikaciju

4. Naučimo se igrati:  povedite i djecu jer bit će zanimljivo, imamo tim koji radi s vama  i tim koji radi  s djecom, poslije vas spajamo i radimo završnicu

klikni

PRIJAVA

TRAJANJE I TERMINI RADIONICA KOJE ULAZE U 4 SUSRETA:

 • 6.10.2018.
 • 20.10.2018..
 • 3.11.2018.
 • 17.11.2018.
 • subote od 9 do 17 sati

CIJENA MODULARNE EDUKACIJE:

 • 2.200 kuna za ukupno 4 dolaska + scripta po kojoj radite
 • uplate na račun na IBAN: HR 4523300031154058915
 • Prijave za edukaciju i plaćanje 7 dana prije početka edukacije
 • Osigurajte svoje mjesto i dolazak na vrijeme

OSTVARI POPUST:

sve pojedinosti za ostvarivanje popusta od 15% prati dolje niže

klikni

POPUST

NAPOMENA:

Svi polaznici radionica mogu dobiti ako žele i iskoristiti pristupačniju cijenu usluge TOP PROMO COACHING http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/.

Možete odabrati pokloniti ovu ponudu nekome, vama dragom.

 

Autor i moderator radionica

Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP master practitioner / mag. prim. educa / art teacher

(T.M.-odgojiteljica)

(T.M.-odgojiteljica)

Polaznica "Treninga za prosvjetne djelatnike" / dječji vrtić

Došla sam na seminar kako bi naučila da više vladam sobom. Mislim da su to moje emocije u komunikaciji i da ću ih znati kontrolirati i znati pitati što trebam. Nakon edukacija sam još zbunjenija jer sam shvatila koliko još puno moram raditi. Jednostavno moram vježbat u svim situacijama u koje dolazim. Nema instant rješenja, to sam shvatila na ovom treningu. Zadovoljna sam s voditeljicom i rado pričam prijateljima gdje sam bila. Po njihovom ponašanju sam pročitala da sam ja ponijela sa sobom s ove edukacije nešto pozitivno. Spustila sam sebe na dobru vibraciju prihvaćanja ljudi oko sebe, ne klasificirajući ih kroz neke razloge. Cijeli trening sam bila bolesna, na bolovanju, no dobar osjećaj u meni me gurao i nije mi bilo teško dolaziti.

 (A.K.-profesorica)

(A.K.-profesorica)

Polaznica "Treninga za prosvjetne djelatnike" / osnovna škola

Došla sam da naučim kako rade coaching tehnike i kako one funkcioniraju kroz pitanja. Iznjedrila sam da je vrijednost komunikacije u kreativnosti u poslu i privatnom životu. Dobila sam ono što mi treba, a to je vjera u sebe i da ne budem previše kritična u sebe i da ne analiziram, nego da vjerujem u ono što radim. Strast je ta koju trebam uklopiti u ono što radim i komuniciram.

 (I.M.-učiteljica)

(I.M.-učiteljica)

Polaznica "Treninga za prosvjetne djelatnike" / osnovna škola

Došla sam naučiti razne vrste komunikacija. Kako su moje vrijednosti u komunikaciji su iskrenost, na seminaru sam dobila vjetar u leđa. Shvatila sam da je inicijativa upravo na meni i da se mogu pokrenuti, ako prvo krenem u organizaciju postojećih izazova i ciljeva.

(I.T.- učiteljica)

(I.T.- učiteljica)

Polaznica "Treninga za prosvjetne djelatnike" / osnovna škola

Kad sam pronašla seminar htjela sam da me ojača i da poboljšam komunikaciju, posebno u svom okruženju na poslu. Stvari koje sam slušala na seminaru nisu mi sve bile nove, ali mi je puno značilo to što sam trebala samostalno napraviti zadatke od tjedna do tjedna, kako bi se te stvari učvrstile, a ne da se znaju samo na bazi informacija što treba, nego da se prorade. Zadovoljna sam i shvatila sam da je moj posao igra i da ga trebam shvatiti kao zadovoljstvo.

Roditelji dvoje djece, rad u korporacijama

Roditelji dvoje djece, rad u korporacijama

Polaznici edukacije „UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S DJECO

"Većina roditelja smatra da rade najbolje i odmahuju rukom "Što će mene netko učiti komunicirati s djecom“

Stručnjakinja marketinga, majka dvije djevojčice

Stručnjakinja marketinga, majka dvije djevojčice

Polaznica edukacije „UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S DJECOM“, 39 godina

"Nema suza, nema drame, nitko se ne osjeća loše. Uz ovakvu edukaciju svima je lakše; i djetetu i roditeljima" "Ovo su alati koje vas čine boljim roditeljima"

Odgajateljica u vrtiću, 30 godina radnog iskustva

Odgajateljica u vrtiću, 30 godina radnog iskustva

Polaznica edukacije „UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S DJECOM“

„NEMOJ!“ – većina djece će nastaviti raditi upravo to. Često uopće ne razmišljamo o tome kako komuniciramo s djecom i imamo instiktivan stav zabrane.

Menadžer, 27

Menadžer, 27

Polaznik "Mastermind treninga"

Upisao sam MasterMind jer me zaintrigirao naslov programa; da „masteriraš sebe“. Nisam znao što želim, nisam imao cilj poslovno ni privatno. Nisam se znao kontrolirati, reagirao sam „pretjerano“. Dobio sam moć pozitivnog razmišljanja i pozitivnost prema samome sebi. Odmaknuo sam se od negativnih ljudi, imam bolje odnose, a sve zato jer sam krenuo - OD SEBE. MasterMind za mene znači pozitivan mindset. Velik benefit vidim u grupnom radu jer je riječ o ljudima koji su u sličnim situacijama, pa izmjenom iskustava edukacija postaje još efektnija. Trenerica Aleksandra Ivanac je vedra, pametna i ono što mi se jako sviđa je što te tjera da sam dođeš do odgovora, jer nije svrha da ti se serviraju odgovori koje tražiš! Preporučujem MasterMind program svima koji žele raditi na sebi, jer tu uvijek ima posla. Recept je jednostavan: Promjena mišljenja + malo akcije = PROMJENA.

Profesorica geografije, 35

Profesorica geografije, 35

Polaznica "Mastermind treninga"

Upisala sam MasterMind program jer sam htjela pripremiti drugačiju nastavu za svoje učenike. Svatko ima drugačiji mozak i svatko uči na drugačiji način. No, nadalje me privukao naziv priručnika i radne bilježnice: „ROCK YOUR LIFE“ . Razmišljala sam što želim dalje raditi u životu. Sada znam bolje što je to. Odlučila sam pokrenuti svoj biznis. Dobila sam samopouzdanje, jer znam da mogu ono što odlučim. Dobila sam i konkretne alate da to postignem. Privatno, sada znam bolje što želim od svog partnera. Ovo nije klasično predavanje u kojem netko govori kako bi trebao živjeti svoj život. Ovdje se uči kako se posložiti, odrediti prioritete, kako se riješiti strahova, kako se pokrenuti! Ne radi se samo o jednom polju, jer kad radiš na jednom, kao da se sve drugo počne otvarati.... Atmosfera je jako ugodna. Radi se uz čaj kod trenerice kod kuće. Jedva sam čekala sljedeći termin i razmjenu iskustava i ideja. Baš je bilo zabavno! Učili smo kroz igru!

Magistra ekonomije, 33

Magistra ekonomije, 33

Polaznica "Mastermind treninga"

MasterMind kao program ima jako dobar koncept. Sviđa mi se „vojnički tempo“; jasno postavljeni zadaci, u kojima točno znaš što se od tebe očekuje. Nakon obavljenog zadatka,, zajedno s trenericom Aleksandrom Ivanac se napravi „recap“ tj. osvrt na učinjeno te follow up - praćenje onoga što trebaš unaprijediti. Na taj način se stvarno ostvaruju benefiti. Korisno je raditi u grupi, jer se prepoznaješ u primjerima drugih polaznika. Možeš povući paralelu njihovih priča sa svojim izazovima i prepoznati slične situacije. Polaznici doslovce uče zajedno. Nakon edukacije, mogu reći da imam bolji fokus na svoj posao. Prije sam dosta emotivno doživljavala određene situacije u poslu, a sada su se emocije smanjile i manje reagiram „nepovoljno“. Primjećujem da mi se komunikacija uvelike poboljšala. Velika pogodnost je i što je trening vrlo cjenovno prihvatljiv

Mary Kay Ash

Poduzetnica / google

Svi imaju nevidljiv znak koji visi s njihova vrata, a na kojem piše ‘učini da se osjećam važno‘. Nikad nemojte zaboraviti tu poruku kad radite s ljudima.

Charles Darwin

engleski znanstvenik i prirodoslovac / google

Ne preživljava najjači od vrste niti najinteligentniji, već onaj koji se najbolje prilagođava promjenama.

Jim Rohn

motivational speaker / google

Motivacija je ono što vas pokreće. Navika je ono zbog čega nastavljate dalje.

Jack Welch

business executive / google

Suočite se s realnošću onakvom kakva jest, a ne onakvom kakva je bila ili kakva želite da bude.

Eric Thomas

speaker, educator / google

Nemojte razmišljati o onome što se može dogoditi u mjesec dana. Nemojte razmišljati o onome što se može dogoditi u godini dana. Jednostavno se usredotočite na 24 sata koja su pred vama i učinite što možete kako biste došli bliže cilju.

Martin Luther King, Jr.

aktivist za građanska prava / google

Ne morate vidjeti cijelo stepenište, jednostavno napravite prvi korak.

Vivek Naik

publicist / goodreads

Razmislite što ste sve učinili tijekom dana. Iznenadili biste se kako vam neke jednostavne, bezazlene aktivnosti kradu dragocjeno vrijeme.