USLUGE

ODABERITE PRISTUP KOJI ODGOVARA UPRAVO VAMA
Individualni termini

Individualni termini

Nemojte se brinuti ako ste u problemu i potpuno ste toga svjesni. Moj odgovor vama je: "Hvala Bogu, živi ste". Izuzetna vrednota velikih ljudi je da mogu sami sebi priznati da su u problemu i radeći na tome nastaviti još bolje živjeti

Edukacijski programi

Edukacijski programi

Čak 75% učimo na temelju iskustva, odnosno prakticiranja naučenog. I naravno 95% najviše učimo kad to znanje dijelimo s drugima izravno ili neizravno. Metodom radioničkog oblika rada to možemo postići, a znanja trajno pohraniti.

Coaching Skills Basic

Coaching Skills Basic

Coaching neizostavan je alat svakog meangera, voditelja, direktora. ŠTO? ZAŠTO? KAKO? Coaching Skills Basic daje vam alate koje možete upotrijebiti u svom poslovanju, upravljanju ili u samostalnom radu kao profesionalan coach.

Online Mastermind

Online Mastermind

Za sve one koji nemaju mnogo vremena, no svejedno znaju koliko je potrebno biti redovito educiran pun pogodak je online edukacija kroz 3 temeljna nivoa ljudskog postojanja

In House Company

In House Company

Najčešće su problemi negdje sakriveni, a naša pažnja je na sekundarnoj strani. Koliko bi vam značilo kada bi iz prve mogli ciljano djelovati, a rezultatima ostvariti željeno?