Gubite mnogo vremena da osmislite sat iz snova. Ponekad vam se posreći, a ponekad ne. Kad bi barem imao neki koncept koji bi uvijek odlično funkcionirao!

NAJBOLJI ILI NAJGORI ALAT

Kakav je to alat kad je sat edukacije kojeg smo zamislili ispao odlično!!! A kakvo je tek, osobno ushićenje kad smo dobili i više nego što smo očekivali!!!

Pouzdano tvrdim da ovaj osjećaj prepoznaje svaki profesionalan edukator. Imali smo to prilike vidjeti ovo ljeto kod trenera hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića.

Postoje odlični alati kojima kada napravimo dobru pripremu onoga što trebamo i želimo s obzirom na resurse s kojima raspolažemo možemo ostvariti puno veći potencijal i ishod od onoga kojeg smo do sada imali.

Zajedno ćemo dokučiti koji je to koncept koji vama najviše odgovara s obzirom na vaše želje i kako vi to vidite. Dobit ćete osnovnu strukturu po kojoj ćete se ga uvijek moći stvarati, a dalje ćete ubacivati svoj sadržaj.

ZAŠTO JE OVA RADIONICA ODLIČAN IZBOR ZA VAS?

Kako biste nove sadržaje, nove potrebe koje se javljaju sa svakom novom generacijom i novim trendovima mogli implementirati u svoj proces rada i na taj način bili inovativni, potrebni su vam alati kojima ćete biti brži. Dobit ćete znanja kako napraviti svoju vlastitu strukturu koju ćete moći osnaživati novim sadržajem, a da struktura ostane postojana.

Drugim riječima dobit ćete postojanu strategiju po kojoj možete kasnije raditi i roditeljske sastanke ili bilo koje druge vrste sastanaka s rezultatom 100%-ne uspješnosti.

KOME JE NAMIJENJENA OVA RADIONICA:

  • edukatorima svih statusnih oblika – školskih i menadžerskih
  • trenerima svih statusnih oblika
  • studentima koji se pripremaju za neka od edukatorskih zvanja

VRIJEME, TRAJANJE I CIJENA RADIONICE:

na linku

PRIJAVA

 

 

Autor radionice:

Aleksandra Ivanac Life coach & NLP master practitioner, više pročitaj OVDJE