Teško postižem motiviranost učenika u svom razredu. Osim toga neki od njih otvoreno pokazuju nepoštovanje prema meni. Nije mi drago i osobno se nerviram kad moje kolege ne rade upola nego što radim ja. Spreman sam pomoći no mladi kolege odbijaju ponoć i osorni su. Roditelji ne vide koliko se trudim i koju odgovornost imam. Pretpostavljeni ne vide i ne cijene ono što radim. Uglavno sam nezadovoljan, a to nikako ne želi.

 

Proći ćemo kroz jednu divnu tehniku koja se zove COACHING METODOLOGIJA. Naučit ćete tehnike u komuniciranju i ponašanju te svi problemi koji su za sada veliki postat će mali, a onda ih više neće biti. Jeste li već upoznali takve ljude oko sebe? Ima ih, samo trebate dobro slušati. Tako je, naučit ćete slušati na taj način da ćete čuti samo ono što treba, a sve ostalo nije vaša star. Naučit ćete kako ne nositi svoje probleme sa sobom kući u kojoj vas trebaju vaši najmiliji. 

ZAR OVO NIJE DOBAR RAZLOG DA SE UPOZNAMO?

Koliko god ulažemo vremena i novaca u ciljane edukacije, isplatit će nam se i višestruko vratiti.

Edukacija pod nazivom „UČITELJU- probudi COACHA u sebi“, ima svrhu okupljanja prosvjetnih djelatnika  koji su svjesni kvalitete svog rada i dodatnog truda da bi kvalitetu održali i podigli na njima važnu razinu.

Cilj je konstruktivno raditi na temi komunikacije, ne kao najslabijoj karici, nego onoj najjačoj, na kojoj želimo i trebamo raditi, zar ne?

Odnosi su ono u što ulazimo i ono iz čega izlazimo, a definiraju nas same. Adekvatnim alatima ih možemo učiniti prihvatljivima.

Na ovoj radionici dobivenim alatima problemi postaju uspjesi.

Dok drugi gore u ljutnji, bijesu i spremni na galamu, vaši stavovi i ton glasa jedino poznaju imenice, zadovoljstvo i napredak.

Dobiveno znanje ili točnije stanje, obavezno će te primjenjivati na roditeljskim sastancima, informacijama i nastavnim satima ili možda nečemu više od toga. Doznajte sami.

ŠTO ĆETE NAUČITI NA OVOJ EDUKACIJI:

  • naučit ćete kako izgleda coaching sesija
  • upoznat ćete alate koji se koriste u coachingu
  • naučit ćete koristiti neverbalnu komunikaciju kao alat
  • upoznat jezične obrasce kojima se trebate koristiti

VRIJEME, TRAJANJE I CIJENA RADIONICE:

na linku

PRIJAVA

OBAVEZNO PONIJETI SA SOBOM:

„Ulaznicu“  odnosno upitnik koji se nalazi na linku „UČITELJU- probudi COAHa u sebi“- upitnik, popunite i ponesite sa sobom. Njome ćemo započeti proces rada.

 

Moderator i autor radionice :

Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP master practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher