COACHING TERMIN

izaberi put svog napretka

Coaching individualni termin vam omogućava da mnogo više radite na temi koju odabirete, nego što je to moguće kada ste u grupi.

Početni termin je besplatan i traje sat vremena. Svaki sljedeći termin može trajati maksimalno sat i pol vremena i unaprijed sa plaća.

PAKET 6

Ovaj paket od 6 termina obuhvaća razdoblje od 3 mjeseca i namijenjen je konstruktivnom i ciljanom radu kako bi promjena postala trajna.

PAKET 12

Paket od 12 termina obuhvaća razdoblje od 6 mjeseci u kojem se kroz duplo duži period radi na uvođenju promjena s kojima treba naučiti živjeti drugačije, nego do sada. Paket 12 vam omogućava da promjena koju unosite u svoj život postane vaša stalna navika ponašanja.

Dogovor i rezervacija termina:

Prijaviti se možete OVDJE ili na broj 091 581 91 76

Cijena jednog termina:

Iznosi 300 kuna i plaća se na IBAN HR5824070001100524149 (u paketu 6 cijena je 250 kn, a u paketu 12 cijena je 200 kn)

Zanimljivo je da bez obzira koliko nečiji problem bio težak, a nekome nije, nije  znak da se trebamo zatvarati u sebe, trpjeti i govoriti kako će vrijeme sve izliječiti.

Loša vijest koju mogu poručiti je da vrijeme ne liječi ništa, pa ni probleme. Što više, odugovlačenje pridonosi da problemi prijeđu iz kratkoročnih emocija u dugoročna stanja koja dovode osobe u teška psihička stanja. Drugim riječima problematična stanja postaju tvrdokorna.

Ako želite više saznati da li vam je potreban coaching termin, preuzmite obrazac dolje niže, ispunite ga i pošaljite klikom na ikonu.

Hvala

Popunite i pošaljite

COACHING OBRAZAC

Dobit ćete odgovor u vrlo kratkom vremenu vrlo i moći odlučiti koji je vaš sljedeći korak.

Ugodan vam dan želim

Aleksandra Ivanac Life& business coach/NLP master practitioner/Thetahealing practitioner +385915819176