PEAT

Tehnika koju je osmislio psiholog i znanstvenik Živorad Mihajlović Slavinski.

Psihološki problemi lakše se riješavaju ako im se pristupa kao poremaćaju energestkog polja, nego da se traga za njegovim povijesnim uzrocima.

Ova vrijedna tehnika je spoj različitih tehnika koje su saživjele tijekom vremena i kod nas,na primjer akupresure i EFT – lupkanje po završecima meridijana.

Djelovanjem na meridijanske točke uklanjaju se energetski poremećaji u auri koji su u osnovi takve fobije i ona nestaju bezbolno i relativno trajno.

Uzrok svih negativnih emocija je poremećaj u energetskom sistemu tijela.

Tvrdi i sam Slavinski. Životna energije teče u auri i ona je polarizirana. Svaka misao, ideja, osjeća, tjelesni osjet ili vjerovanje ima karakterističnu energetsku strukturu. Dio te strukture čine meridijan koji je u najvećoj mjeri angažiran ili je pod utjecajem tih misli, sjećanja ili vjerovanja. Npr. ljutite misli angažiraju srčani meridijan, misli ispunjene strahom angažiraju trbušni meridijan itd.

Ne koristi se afirmacijama ni energetskim točkama, nego praiskonskim polaritetima=kodovima koje ima svaka duša.

Cilj je neutralizacija polariteta, a bit je neutralizacije da se ne identificiramo ni s jednim polaritetom.

Neutralizacijom se postiže sloboda kojoj smo čitavo vrijeme težili.

Zanimljivo je da klijenti koji su došli na tretman, na njegovom kraju ,gotovo se ne sjećaju prvobitnog problema zbog kojeg su došli. On postaje toliko beznačajan jer nema više te energetske snage koja ga je držala na životu.

Tretman se sastoji od kratkog razgovora, a zatim se pristupa PEAT-u. Lagano se samo dodiruju točke: JA-točka na sredini prsne kosti, tri točke na rubovima očnih kostiju.

Poslije tretmana poželjno je popiti do 1,5 l vode kako bi se toksini prije iščistili

Plaćanje i dogovori oko termina:

Prijaviti se i rezervirajte OVDJE ili na broj 091 581 19 76

Svaki termin se plaća na račun IBAN: HR 4523300031154058915 i iznosi 300 kuna

Aleksandra Ivanac/life & business coach/NLP master practitioner/ mediator for children & adults /Theta Healing practitioner/PEAT practitioner

Ostavite komentar