THETAHEALING TERMIN

izroni najbolji dio sebe

Thetahealing™

Thetahealing™ je alternativna metoda iscjeljivanja koja postaje sve popularnija te se brzo širi putem rada svojih praktičara.

Thetahealing™ je tehnika iscjeljivanja, gdje se u vrlo kratkom vremenu povezujemo s vlastitom inteligencijom ili kako god tu beskonačnu inteligenciju netko osobno imenuje – Bogom, Univerzumom, Stvoriteljem, Višom inteligencijom. Tako ulazimo u određeno stanje svijesti, tzv. theta stanje ili theta frekvenciju moždanih valova. Theta praktičari svjedoče procesu iscjeljenja zasnovanom na Božanskoj bezuvjetnoj ljubavi.

Vianna Stibal je osnivačica ThetaHealinga. Iscjeljujući uspješno sebe od karcinoma bedrene kosti, odlučila je dobiveno znanje iscjeljivanja prenijeti drugima i tako razvila theta tehniku.

Mora li se promijeniti vjera ako se želimo iscijeliti Thetahealing tehnikom?  – pitanje je koje mi često postavljaju

Ne uvjetuje vjeru i otvorena je za sve. Možete biti bilo koje rase i vjeroispovijesti i povezat ćete se s energijom Izvora koji je dostupan svima.

S kakvim tegobama se ljudi javljaju Thetahealing™ praktičaru?

Tegobe mogu biti na svim nivoima. Može se riješiti sve ono što čovjeka sputava i koči u životu, tjelesno i emocionalno. Ukoliko je sam voljan i spreman za promjenu, hoće svoje iscjeljenje, pomaci se brzo očituju. Thetahealing™ obuhvaća ne samo bioenergiju već i rad na vjerovanjima osobe koja joj koče oporavak ili napredak.

Što se može očekivati od Thetahealing™ tretmana?

Može se očekivati boljitak u svim životnim segmentima. Može vam donijeti osobnu promjenu, ili zdravstvenu, onu promjenu koju sami želite.

Kako se Thetahealing razlikuje od ostalih bioenergetskih tehnika?

Razlikuje se po tome što osim iscjeljivanja uključuje duboki rad na podsvjesnom nivou, a to je rad na vjerovanjima kojim se mijenjaju obrasci kojima ste uvjetovani u životu. Njime se dopire do samog uzroka tegobe.

Citat iz Viannine knjige

Ne vjeruj ništa,                                                                                                                 

bez obzira gdje si to pročitao ili tko je to rekao 

pa čak ni ako sam to ja rekao

ukoliko se ne slaže s tvojim vlastitim rezoniranjem                                                       

i tvojim zdravim razumom. 

Dogovor i rezervacija termina:

Prijaviti se možete OVDJE ili na broj 091 581 91 76

Cijena jednog termina:

Iznosi 300 kuna i plaća se na IBAN HR5824070001100524149

 

Aleksandra Ivanac/life & business coach/NLP master practitioner/ mediator for children & adults/ Theta healing practitioner/PEAT practitioner