KORISNICI

naših edukacija i individualnih usluga

POLAZNICI EDUKACIJA “VAŠE UČINKOVITO KOMUNICIRANJE S DJECOM”

Majka, stručnjakinja u menagmentu

Majka, stručnjakinja u menagmentu

Vaše učinkovito komuniciranje s djecom

Danas se osjećam mnogo sigurnije uz sve te alate, jer nema više one misli „Možda nešto radim krivo“. Bez tih alata bih se sada osjećala kao da idem niz snježnu padinu, a nemam ni štapove ni skije.

Majka dviju djevojčica, polaznica edukacije

Majka dviju djevojčica, polaznica edukacije

Vaše učinkovito komuniciranje s djecom

Preporučujem  radionice  u Coaching Flow-u jer nakon njih jednostavno - nema suza, nema drame, nitko se ne osjeća loše. Uz ovakvu edukaciju svima je lakše; i djetetu i roditeljima. Aleksandra je stručna, pristupačna i ima konkretno znanje koje spremno prenosi na svojim radionicama. 

Odgajateljica u vrtiću, 32 godine radnog staža

Odgajateljica u vrtiću, 32 godine radnog staža

Vaše učinkovito komuniciranje s djecom

Kad bi se djeca oglušila na „zadatke“, prije svoje edukacije reagirala bih da bih ja činila stvari za njih, primjerice da im skinem papuče i obučem cipele kad se pripremamo za igru na otvorenom, samo da budemo brži. No, trebamo raditi na osamostaljivanju djece. Naučila sam kako im prići da ih bolje i brže motiviram. „Žao mi je što, kad su moja djeca bila mala, nisam znala sve što znam sada“

Roditelji dvoje djece, stručnjaci u korporacijama

Roditelji dvoje djece, stručnjaci u korporacijama

Vaše učinkovito komuniciranje s djecom

Kada pet puta riješimo situaciju na drugačiji način, i dijete je drugačije i drugačije se ponaša. Ne možemo uvijek biti maksimalno strpljivi, no ovo su alati koji život čine lakšim i čine vas boljim roditeljima.

 

POLAZNICI “MASTERMIND PUTA 3”

Magistra ekonomije, 33

Magistra ekonomije, 33

Polaznica "Mastermind puta 3"

MasterMind kao program ima jako dobar koncept. Sviđa mi se „vojnički tempo“; jasno postavljeni zadaci, u kojima točno znaš što se od tebe očekuje. Nakon obavljenog zadatka,, zajedno s trenericom Aleksandrom Ivanac se napravi „recap“ tj. osvrt na učinjeno te follow up - praćenje onoga što trebaš unaprijediti. Na taj način se stvarno ostvaruju benefiti. Korisno je raditi u grupi, jer se prepoznaješ u primjerima drugih polaznika. Možeš povući paralelu njihovih priča sa svojim izazovima i prepoznati slične situacije. Polaznici doslovce uče zajedno. Nakon edukacije, mogu reći da imam bolji fokus na svoj posao. Prije sam dosta emotivno doživljavala određene situacije u poslu, a sada su se emocije smanjile i manje reagiram „nepovoljno“. Primjećujem da mi se komunikacija uvelike poboljšala. Velika pogodnost je i što je trening vrlo cjenovno prihvatljiv

Profesorica geografije, 35

Profesorica geografije, 35

Polaznica "Mastermind puta 3"

Upisala sam MasterMind program jer sam htjela pripremiti drugačiju nastavu za svoje učenike. Svatko ima drugačiji mozak i svatko uči na drugačiji način. No, nadalje me privukao naziv priručnika i radne bilježnice: „ROCK YOUR LIFE“ . Razmišljala sam što želim dalje raditi u životu. Sada znam bolje što je to. Odlučila sam pokrenuti svoj biznis. Dobila sam samopouzdanje, jer znam da mogu ono što odlučim. Dobila sam i konkretne alate da to postignem. Privatno, sada znam bolje što želim od svog partnera. Ovo nije klasično predavanje u kojem netko govori kako bi trebao živjeti svoj život. Ovdje se uči kako se posložiti, odrediti prioritete, kako se riješiti strahova, kako se pokrenuti! Ne radi se samo o jednom polju, jer kad radiš na jednom, kao da se sve drugo počne otvarati.... Atmosfera je jako ugodna. Radi se uz čaj kod trenerice kod kuće. Jedva sam čekala sljedeći termin i razmjenu iskustava i ideja. Baš je bilo zabavno! Učili smo kroz igru!

Menadžer, 27

Menadžer, 27

Polaznik "Mastermind puta 3"

Upisao sam MasterMind jer me zaintrigirao naslov programa; da „masteriraš sebe“. Nisam znao što želim, nisam imao cilj poslovno ni privatno. Nisam se znao kontrolirati, reagirao sam „pretjerano“. Dobio sam moć pozitivnog razmišljanja i pozitivnost prema samome sebi. Odmaknuo sam se od negativnih ljudi, imam bolje odnose, a sve zato jer sam krenuo - OD SEBE. MasterMind za mene znači pozitivan mindset. Velik benefit vidim u grupnom radu jer je riječ o ljudima koji su u sličnim situacijama, pa izmjenom iskustava edukacija postaje još efektnija. Trenerica Aleksandra Ivanac je vedra, pametna i ono što mi se jako sviđa je što te tjera da sam dođeš do odgovora, jer nije svrha da ti se serviraju odgovori koje tražiš! Preporučujem MasterMind program svima koji žele raditi na sebi, jer tu uvijek ima posla. Recept je jednostavan: Promjena mišljenja + malo akcije = PROMJENA.

 

POLAZNICI EDUKACIJA “NEĆU,HOĆU,MOGU”

T.M.-odgojiteljica u jednom zagrebačkom vrtiću

T.M.-odgojiteljica u jednom zagrebačkom vrtiću

Polaznica edukacije "Neću,hoću,mogu"

Došla sam na seminar kako bi naučila da više vladam sobom. Mislim da su to moje emocije u komunikaciji i da ću ih znati kontrolirati i znati pitati što trebam. Jednostavno moram vježbati u svim situacijama u koje dolazim. Nema instant rješenja, to sam shvatila na ovom treningu. Zadovoljna sam s voditeljicom i rado pričam prijateljima gdje sam bila. Po njihovom ponašanju sam pročitala da sam ja ponijela sa sobom s ove edukacije nešto pozitivno. Spustila sam sebe na dobru vibraciju prihvaćanja ljudi oko sebe, ne klasificirajući ih kroz neke razloge. Cijeli trening sam bila bolesna, na bolovanju, no dobar osjećaj u meni me gurao i nije mi bilo teško dolaziti

I.T.- učiteljica u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi

I.T.- učiteljica u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi

Polaznica edukacije "Neću,hoću,mogu"

Kad sam pronašla seminar htjela sam da me ojača i da poboljšam komunikaciju, posebno u svom okruženju na poslu. Stvari koje sam slušala na seminaru nisu mi sve bile nove, ali mi je puno značilo to što sam trebala samostalno napraviti zadatke od tjedna do tjedna, kako bi se te stvari učvrstile, a ne da se znaju samo na bazi informacija što treba, nego da se prorade. Zadovoljna sam i shvatila sam da je moj posao igra i da ga trebam shvatiti kao zadovoljstvo.

A.K.-profesorica u jednoj zagrebačkoj školi

A.K.-profesorica u jednoj zagrebačkoj školi

Polaznica edukacije "Neću,hoću,mogu"

Došla sam da naučim kako rade coaching tehnike i kako one funkcioniraju kroz pitanja. Iznjedrila sam da je vrijednost komunikacije u kreativnosti u poslu i privatnom životu. Dobila sam ono što mi treba, a to je vjera u sebe i da ne budem previše kritična u sebe i da ne analiziram, nego da vjerujem u ono što radim. Strast je ta koju trebam uklopiti u ono što radim i komuniciram

I.M.-učiteljica u jednoj zagrebačkoj školi

I.M.-učiteljica u jednoj zagrebačkoj školi

Polaznica edukacije "Neću,hoću,mogu"

Došla sam naučiti razne vrste komunikacija. Kako su moje vrijednosti u komunikaciji su iskrenost, na seminaru sam dobila vjetar u leđa. Shvatila sam da je inicijativa upravo na meni i da se mogu pokrenuti, ako prvo krenem u organizaciju postojećih izazova i ciljeva.