COACHINGFLOW  – centra za napredak osobnog razvoja i osnaživanje mentalnog zdravlja djece, mladih i odraslih u svojoj misiji njeguje  i kreira osnažujuće i motivacijske edukacije koje su potrebne pojedincu da ih koristi sad, danas, a ne sutra

Rad temeljimo na potrebama tržišta. Naše tržište su djeca osnovnih i srednjih škola, prosvjetni kadar koji tamo radi, roditelji i populacija vrijednih i osviještenih ljudi kojima neformalne edukacije služe u njihovom radu i napretku.

Kreiramo edukacije suvremenih teme i provodimo individualne termine.

“Naša vizija je stvoriti bolji svakodnevni život za mnoge ljude.”

“Mi to omogućavamo nudeći edukacije aktualnih tema proizašle iz potreba naših klijenata. Dobro koncipiranim edukacijama zadovoljavamo tu potrebu i oslobođamo klijenta usputnih detalja koji se mogu naći u stručnim edukacijama, a sada bi mogle biti dodatno opterećenje za klijenta.

Naše edukacije se razlikuju po tome što se baziraju na onome što je klijentu u tom trenutku najpotrebnijem, a ne što bi mu trebalo. Tako smo smanjili sadržaj edukacije na najbitnije. Ovako dizajniranu i funkcionalnu uslugu prilagodili smo nižoj cijeni za potrebe što je moguće više ljudi.”

Suradnjom s različitim individualcima, stručnjacima u svom području edukacije činimo dodatno transparentima.

Vizija su nam kvalitetne edukacije po revolucionarnoj cijeni, vodeći ljude društveno svjesnom poslovanju i životu u široj zajednici.”

Da bi promijenila gumu na automobilu i tako bila sigurnija u prometu ili nekom putovanju ne moram završiti školu za vulkanizere već mi treba samo edukacija o promjeni guma.