Ponovo prije neki dan čujem isti dobro poznati komentar na moje zanimanje: “Aha to ste vi koji imaju dva i pol mjeseca praznika!” Tu nema nikakve obrane s moje strane, već izjava “Hvala Bogu, pa, očigledno TO nije bio dovoljan motiv da moje dvije kćeri odaberu ovo zanimanje, već nešto sasvim drugo.”

Edukacija je danas jedno od najpopularnijih zanimanja jer nema proizvodnog i neproizvodnog sektora u kojem nemate bar jednog edukatora koji je zadužen baš za taj dio posla uz posao koji svakodnevno obavlja.

Sjetite se koliko ste bili razočarani i ljuti nakon edukacije nekog lošeg edukatora koji vam nije uspio prenijeti svoje znanje i poučiti vas. Zbog toga je ovo danas i jedno od najnepopularnijih zanimanja jer zahtjeva visoku razinu odgovornosti. Koliko je i tko spreman na ovo?

Tko vas je osim pripremanja, osmišljavanja i realizacije nastavnog programa naučio kako se nositi s  problemima koji miniraju sav vaš trud. Vjerojatno nitko jer se smatra da je to vaš dio kolača. Što poduzeti u takvoj situaciji, a da pomaže svima?

Svakodnevno dolazeći na svoj posao obasipa vas more manjih problema koje ako ne znate rješavat na duge staze, ubrzo će se vratiti u većem broju i naći će te se iznemogli, nemoćni ili frustrirani.

Koliko se dobro snalazite u rješavanju problema s kojima se susrećete svakodnevno u svom radu, toliko će vas drugi više cijeniti, smatrajući vas stabilnom i mudrom osobom.

Stoga izaberite, tko želite biti, kritičar i ostat u poznatim okvirima ili netko tko probleme smatra izazovima svjesno poduzimajući nove korake.  

ZAŠTO OVAJ TRENING?

Zbog pritisaka struke, zahtjeva roditelja, promjene tehnološkog i sociološkog sadržaja u kojem živimo, te strelovite promjene svih navedenih obrazaca, učitelji i drugi prosvjetni djelatnici znaju se često naći na raskršću donošenja odluke, koju promjenu, tehniku, vještinu ili alat koristiti i hoću li zadovoljiti sve navedene faktore, pa i sebe.

Što učiniti kada moje ideje nisu prepoznate? Kako se ponijeti u situaciji kad sam svjestan da nisam dobar u tome što radim? Kako utjecati na druge radi zajedničkih interesa?

KAKO ĆEMO RADITI?

Funkcionira li neko znanje na “terenu”, možete znati tek nakon što ga testirate u određenom vremenskom periodu jer znanje na bazi informacija brzo nestaje. Zbog toga se ovaj trening sastoji od triju susreta tijekom kojih ćete moći primijeniti naučeno. Redoviti follow up održavat će vaše motivirano stanje.

ŠTO DOBIVATE NA TRENINGU?

Naučiti primjenjivati određena ponašanje i znati prilagoditi odabir komunikacijskih obrazaca sugovorniku, je vaša prednost. Onaj tko ima više alata ima veću vjerojatnost da će riješiti problem od onoga koji je u deficitu s njime.

TRAJANJE TRENINGA:

 • od 18.00 do 21 sati
 • 19.9. 2018.
 • 26.9.2108.
 • 3.10.2018.
 • 10.10.2018.

 

SASTAVNICE TRENING/RADIONICA:

 • 1. dan: ŠTO NEĆU
   Značajke i karakteristike situacije u kojoj se nalazim, prepoznajem
   Analiza situacije iz koje uzimam ili bacam – donošenje odluka
   Koji su najbolji ishodi za mene, a koji za “njih” – znati dobro oblikovati ishod
   Gdje se nalazim sada u odnosu na ishod
 • 2. dan: ŠTO HOĆU
   Stvaranje mentalnog filma kojeg želim gledati
   Što vidim u zrcalu, a što zrcalo vidi u meni?
   U kojem sam obrascu zapeo
   Vrijednosti koje nosim i živim
   Uvjerenja koja mi trebaju uzimam, ostala odbacujem
 • 3. dan: ŠTO MOGU
   Komunikacijski obrasci kojima mogu sve što poželim (u prednosti je onaj koji vodi komunikaciju)
   Kako doživljavam konfliktne situacije s učenicima, roditeljima, kolegama i ravnateljem te drugim osobljem škole i kako ih mijenjam
   Usvajanje tehnika pregovaranja – pacing and leading
   Usvajanje tehnika u konfliktnim situacijama
   Perspektive kao prednosti
 • 4. dan: MOJ CILJ

Kompilacija svih tehnika i alata koje su polaznici naučili, vježbanje, rad i opet vježbanje

klikni

PRIJAVA

CIJENA TRENINGA

 • 750 kuna za ukupno 4 dolaska + skripta po kojoj radite
 • uplata na račun IBAN: HR 4523300031154058915, a ostatak plaćate na prvom dolasku
 • Prijave na radionicu OVDJE ili na broj 091 5819176
 • Prijave i plaćanja do 7 dana prije početke edukacije
 • Osigurajte svoje mjesto i dolazak na vrijeme

 

OSTVARI POPUST OD 15 %: 

 • ako te zanima pogledaj više na linku

  klikni

  POPUST

  NAPOMENA:

  Svi polaznici edukacija koje priprema Coachingflow mogu koristiti TOP PROMO COACHING po vrlo pristupačnijoj cijeni, više pogledat na http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/

  Autor i moderator radionica

  Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP master practitioner / mag. prim. educa