O meni

moja vizija "Be better be flow"

 

Aleksandra Ivanac – magistra primarnog obrazovanja koja je svoju profesiju oplemenila novim tehnikama koje rado koristi svakodnevno u nastavi i edukacijama, te koje su joj promijenile život i omogućile da ga vidi s onu stranu ogledala.

Za to su krive sljedeće edukacije kojima je ostvarila nova zvanja: Certificirani life coach ili životni trener, NLP master practitioner, Viši medijator (stručnjak za konfliktne situacije), Thetahealing practitioner, Peat practitioner, a sebe voli nazivati stručnjakinjom u izradi edukacija.

Smatra još uvijek da tema na nekoj edukaciji može biti najtraženija, no ako nije prezentirana na zabavan i bezbolan način teško da će je polaznici usvojiti.

Svi smo mi negdje u skrivenom kutku zaigrana djeca.

Redovito vodi edukacije preko obrta kojeg je utemeljiteljica, više na webu www.coachingflow.com

Edukacije su namijenjene  poduzetnicima i zaposlenicima, roditeljima i nastavnicima, dok se volonterski bavi edukacijama na temu medijacija s mladima od 7-15 godina. Preko FB stranice Strong TeacherHub okuplja one prosvjetne radnike koji čine i žive promjenu. Piše kratke E-book-ove kako bi zadovoljila potrebe tržišta i onih koji je prate u ovom nabrijanom svijetu. Vjerno prati portal Suvremena žena i Inkubator sreće za koji piše kolumne, a svoju stranicu tjedno osvježava blogovima tema rođenih iz situacija koje ju svakodnevnom prate.

“Svatko od nas je nekome učitelj i zato ne morate biti učitelj da biste odlično poučavali, jer vi to radite svaki dan.”

Još uvijek mnogo uči, možda i više nego prije.

I što je najbitnije – naučila je biti pozitivac.

 

“Prava sloboda počinje onda kada shvatimo koliko smo moćni, sve do tada samo je strah i sumnja u sebe.”