O meni

ALEKSANDRA IVANAC

Life coach / NLP practitioner / NLP master practitioner/ High Mediator / Theta Healing practitioner / PEAT practitioner / mag. prim. educa & art teacher / educator 

ZAŠTO?

imam pozitivan utjecaj na ljude i bez prisile ih uputim na pravi put. Umanjivanje svojih vrijednosti otkrila sam kroz mnoge OSVRTE mojih polaznika i počela sebe više cijeniti. Moj cilj je da vama otkrijem vaš potencijal koji skrivate u sebi i da shvatite kako je zaista sve moguće. Nakon edukacija koje prolaze moji korisnici osjećaju se puni poleta, entuzijazma te bez straha kreću dalje i ostvaruju uspjehe koje do sada nisu mogli. To je namijenjeno i vama koji i čitate ove kratke redove.

KAKO?

Kroz edukacije, grupne i individualne termine koje ćete izabrati prema svojim željama i potrebama radimo snažno, bez zastajkivanja i samo tako garantiram vam uspjeh.

Mjesečno organiziram radionice, seminare, predavanja na koja se možete prijaviti. Više mjesečno organiziram treninge za širu javnost, dok poslovni treninzi su predodređeni za firme. Svaki utorak je posvećen BLOGU iz kojih možete mnogo toga naučiti kao i ja sama.

ŠTO?

Odabir usluga možete pronaći OVDJE

ili jednostavno nazvati me na broj 091 58 9176 gdje ćemo ugodno pročavrljati, a vi ćete dobiti informacije i čuti moj glas te dati odluku što dalje činiti.

MOJ PUT:

Od svega navedenog kroz ove titule, najviše se bavim i imam iskustva u edukacijama, individualnom coaching i mentorskim terminima, predavanjima i treninzima. Kroz njih koristim sve tehnike koje sam naučila kroz dugogodišnje edukacije i rad.

Svoje slobodno vrijeme ne oplemenjujem samo edukacijama već hobijima u kojima uživam, a to su sviranje afričkih bubnjeva djembe i aktivno treniranje badmintona. Aktivno dugogodišnje pjevanje u zboru sam prekinula sve dok ne nađem neku skupinu po svom guštu i vremenu.

Osjećam se izuzetno radosno kada mogu podijeliti svoje znanje i pomoći osobi na njenom putu samorazvoja i uspjeha. Za naći prave alate koji su određenoj osobi potrebni potreban je kvalitetan sadržaj i puno razumijevanja kako bi osoba prepoznala da joj ne uvaljujete uslugu, nego da vam je stalo da joj bude onako kako to ona želi.

Svaka edukacija za mene nosi nešto novo što mi omogućava da ju sljedeći put nadogradim, proširim prema uputama korisnika.

“Učitelj najviše uči od svojih učenika”

MOJI CILJEVI:

Cilj mi je napraviti vlastitu platformu za prosvjetne djelatnike na kojoj će imati veliki izbor edukacija i community podrške i razmjene znanja.

Jednako tako mi je cilj prepoznatljivost COACHINGFLOW za svakoga kako bi znao da ima podršku, da nije sam, da može sve što poželi, da ne mora trpjeti ono što sada trpi, da može biti onako kako to on želi.

Zbog toga sam organizirala svoj rad u tom smjeru.

Prava sloboda počinje onda kada shvatimo koliko smo moćni, sve do tada samo je strah i sumnja u sebe.

Aleksandra Ivanac  

 

Naše usluge

Naše glavne aktivnosti

 

 

Coach for Life & Business

Coach for Life & Business

Nemojte se brinuti ako ste u problemu i potpuno ste toga svjesni. Moj odgovor vama je: "Hvala Bogu, živi ste". Velika vrednota velikih ljudi je da mogu sami sebi priznati da su u problemu i tek tada mogu na njemu raditi. Ako ovo čitate, vi ste dakako jedan od njih i svaka vam čast. Zbog vas i vama sličnih je stvoren coaching i to u obliku individualnih termina koji su veliki dio našeg rada.

Edukacije

Edukacije

Učiti možete iz knjiga i dakako to ne smijemo nikako kao jednu od opcija izostaviti. Uz voditelja ili coacha vaše znanje može biti usmjereno na pravi put, a onda vi tada izvlačite najveću korist i vrijednost za sebe i naravno one oko sebe.

TOP PROMO COACHING

TOP PROMO COACHING

Ništa oko nas nije nemoguće i nedostižno, te smo si zato dali truda u ponudi edukacija Edukacija u kontinuitetu ima veću vrijednost za polaznika jer ono što je došlo na nivou informacije ima mogućnost da se usvoji i stavi u pogon, odnosno upotrebu. Zato ste i došli na edukaciju, jer čitati možemo i iz knjiga, predstave slušati i pratiti vizualnim i auditivnim kanalima, no učenje je kruna kombinacije svega navedenog.

COACHING SKILLS BASIC

COACHING SKILLS BASIC

Coaching Skills Basic je working with tools koji odgovaraju na pitanja: ŠTO? ZAŠTO? KAKO? Coaching Skills Basic daje vam alate koje možete upotrijebiti u svom poslovanju, upravljanju ili u samostalnom radu kao profesionalan coach.

Mastermind trening

Mastermind trening

Jedna od naših glavnih i prvih ponuda edukacija bio je upravo ovaj moćan i sveobuhvatan trening koji još uvijek stoji visoko na ljestvici i poretku po posjećenosti

Trening za roditelje

Trening za roditelje

Da, dobro ste pročitali. Ovo nije radionica od par sati. Ovo je trening od četiri intenzivna dana rada. Smatram, ako želim stvarno nešto naučiti i biti ekspert u tome, onda moram tomu posvetiti više rada i vremena.

Coaching 1 on 1 - individualni susret

Coaching 1 on 1 - individualni susret

Naša temeljna usluga radi koje i postojimo je coaching termini 1 na 1- individualni susreti. Ako nedovoljno poznajete termin coaching, te niste sigurni da li je to zaista za vas, pomoći ću vam da razumijete i donesete odluku.

Trening za prosvjetne inovatore

Trening za prosvjetne inovatore

Prosvjetni djelatnici su svojom strukom koja danas zvuči nepopularno obogatili svojim zaposlenjem mnoge druge velike tvrtke. Ne pronalazeći zadovoljenja svojih potreba otišli su dalje. To pokazuje koliko je ova naša struka svestrana i kvalitetna jer je basic core svih ostalih.

Podaci o obrtu

Naziv: COACHINGFLOW, obrt za savjetovanje, usluge i poduku

Adresa: Sigetje 22, 10090 Zagreb

OIB: 77406233232