O meni

ALEKSANDRA IVANAC

 

Life & Business coach / NLP master practitioner/ High Mediator / Theta Healing practitioner / PEAT practitioner / mag. prim. educa & art teacher / educator

Svrha, misija ili jednostavnije životni zadatak mi je  educiranje i prenošenje znanja onima kojima je to najpotrebnije, odnosno onima koji su zastali i razmišljaju kuda i kako dalje. 

ZAŠTO?

Pozitivnim utjecajem na ljude budim njihove ideje i kreativnost, a to je upravo ono čega je u manjku u trenucima kuda i kako dalje.  Generalni mi je cilj otkrivanje unutrašnjeg potencijala svake osobe. Zašto? Kako bi prestale umanjivati svoje snage koje su srž rješenja svake situacije, projekta, odnosa, rukovođenja i osobnog razvitka. To je namijenjeno i vama koji i čitate ove kratke redove. O onima koji su dotakli liniju preokreta, te su sad na drugoj svjetlijoj i vedrijoj strani možete više doznati na linku OVDJE .

KAKO?

Kroz edukacije, grupne i individualne termine koje možete odabrati prema svojim željama i potrebama radimo zajedno snažno, bez zastajkivanja zbog čega je uspjeh zagarantiran.

Mjesečno organiziram radionice, seminare, predavanja na koja se možete prijaviti. Više mjesečno organiziram treninge za širu javnost, dok poslovni treninzi su predodređeni za firme. Svaki utorak je posvećen BLOGU iz kojih možete mnogo toga naučiti kao i ja sama.

ŠTO?

Odabir usluga možete pronaći OVDJE

ili jednostavno nazvati me na broj 091 58 9176 gdje ćemo ugodno poppričati, a vi ćete dobiti informacije i čuti moj glas te dati odluku što dalje činiti.

MOJ PUT:

Od svega navedenog kroz ove titule, najviše se bavim i imam iskustva u edukacijama, individualnom coaching i mentorskim terminima, predavanjima i treninzima. Kroz njih koristim sve tehnike koje sam naučila kroz dugogodišnje edukacije i rad.

Svoje slobodno vrijeme ne oplemenjujem samo edukacijama već hobijima u kojima uživam, a to su sviranje afričkih bubnjeva djembe i aktivno treniranje badmintona. Razmjena znanja je izuzetno bitna stoga koristim druženja kroz NLP community, HUC članstva kao i Virtualno poduzetničkog centra.

Osjećam se izuzetno korisno kada mogu podijeliti svoje znanje i pomoći osobama na putu samorazvoja i uspjeha. Pronaći prave alate koji su određenoj osobi potrebni s obzirom na ono što već posjeduje potreban je dugoročni rad kojeg provodim dugi niz godina, jer praksa je najveća učiteljica.

Svaka edukacija za mene nosi nešto novo što mi omogućava da ju sljedeći put nadogradim, proširim prema uputama korisnika.

“Učitelj najviše uči od svojih učenika”

MOJI CILJEVI:

Cilj mi je napraviti vlastitu platformu za prosvjetne djelatnike na kojoj će imati veliki izbor edukacija i community podrške i razmjene znanja.

Jednako tako mi je cilj prepoznatljivost COACHINGFLOW za svakoga kako bi znao da ima podršku, da nije sam, da može sve što poželi, da ne mora trpjeti ono što sada trpi, da može biti onako kako to on želi.

Zbog toga vas za početak pozivam na jedan BESPLATNI COACHING TERMIN kojeg možete zakazati na 091 581 9176 ili slanjem e-maila na info@coachingflow.com

Prava sloboda počinje onda kada shvatimo koliko smo moćni, sve do tada samo je strah i sumnja u sebe.

Aleksandra Ivanac   

 

Naše usluge

Naše glavne aktivnosti

 

 

Coach for Life & Business

Coach for Life & Business

Nemojte se brinuti ako ste u problemu i potpuno ste toga svjesni. Moj odgovor vama je: "Hvala Bogu, živi ste". Velika vrednota velikih ljudi je da mogu sami sebi priznati da su u problemu i tek tada mogu na njemu raditi. Ako ovo čitate, vi ste dakako jedan od njih i svaka vam čast. Zbog vas i vama sličnih je stvoren coaching i to u obliku individualnih termina koji su veliki dio našeg rada.

Edukacijski programi

Edukacijski programi

Učiti možete iz knjiga i dakako to ne smijemo nikako kao jednu od opcija izostaviti. Uz voditelja ili coacha vaše znanje može biti usmjereno na pravi put, a onda vi tada izvlačite najveću korist i vrijednost za sebe i naravno one oko sebe.

TOP PROMO COACHING

TOP PROMO COACHING

Ništa oko nas nije nemoguće i nedostižno, te smo si zato dali truda u ponudi edukacija Edukacija u kontinuitetu ima veću vrijednost za polaznika jer ono što je došlo na nivou informacije ima mogućnost da se usvoji i stavi u pogon, odnosno upotrebu. Zato ste i došli na edukaciju, jer čitati možemo i iz knjiga, predstave slušati i pratiti vizualnim i auditivnim kanalima, no učenje je kruna kombinacije svega navedenog.

COACHING SKILLS BASIC

COACHING SKILLS BASIC

Coaching Skills Basic je working with tools koji odgovaraju na pitanja: ŠTO? ZAŠTO? KAKO? Coaching Skills Basic daje vam alate koje možete upotrijebiti u svom poslovanju, upravljanju ili u samostalnom radu kao profesionalan coach.

MASTERMIND X 3 ONLINE

MASTERMIND X 3 ONLINE

Jedna od naših glavnih i prvih ponuda edukacija bio je upravo ovaj moćan i sveobuhvatan trening koji još uvijek stoji visoko na ljestvici i poretku po posjećenosti

Vaše učinkovito komuniciranje s djecom

Vaše učinkovito komuniciranje s djecom

Trening za roditelje. Da, dobro ste pročitali. Ovo nije radionica od par sati. Ovo je trening od četiri intenzivna dana rada. Smatram, ako želim stvarno nešto naučiti i biti ekspert u tome, onda moram tomu posvetiti više rada i vremena.

Coaching 1 on 1 - individualni susret

Coaching 1 on 1 - individualni susret

Naša temeljna usluga radi koje i postojimo je coaching termini 1 na 1- individualni susreti. Ako nedovoljno poznajete termin coaching, te niste sigurni da li je to zaista za vas, pomoći ću vam da razumijete i donesete odluku.

KOJI SAM JA FAKTOR U SUSTAVU

KOJI SAM JA FAKTOR U SUSTAVU

U sustavu promjena prosvjetni djelatnik je najvažniji faktor On je alfa i omega cijelog sustava Njegova važnost je neizmjerna i vrlo odgovorna

 

Ostavite komentar