COACHING TERMIN

Coaching termin je sastanak u periodu od sat vremena tijekom kojeg putem coaching tehnika, klijent zajedno s coach-em radi na svom problemu.

Problem nije samo novac, mada on kod nekoga nije problem.

Problem nije samo loš brak, neki žive u odličnim brakovima. Možda oni mogu imati problem s odgojem djece, u kojem vi uopće nemate, već možete služiti kao primjer drugima. No kod vas je izraženo negativno ponašanje spram vas samih. To se može loše očitovati na raznim poljima. npr. na poslu ili u društvu.

Ovdje sam navela samo neke primjere od tisuću primjera koje postoje u našem svijetu.

Zanimljivo je da bez obzira koliko nečiji problem bio težak, a nekome nije, nije  znak da se trebamo zatvarati u sebe, trpjeti i govoriti kako će vrijeme sve izliječiti.

Loša vijest koju mogu poručiti je da vrijeme ne liječi ništa, pa ni probleme. Što više, odugovlačenje pridonosi da problemi prijeđu iz kratkoročnih emocija u dugoročna stanja koja dovode osobe u teška psihička stanja. Drugim riječima problematična stanja postaju tvrdokorna.

No, kako je moj pogled na svijet samo pozitivan i nikakav drugačiji, smatram da nikada nije kasno dok god smo živi, poduzeti korake i preskočiti onu granicu između prošlosti i budućnosti na kojoj još možda uvijek stojimo.

Ako želite više saznati da li vam je potreban coaching termin, preuzmite obrazac dolje niže, ispunite ga i pošaljite klikom na ikonu.

Hvala

Popunite i pošaljite

COACHING OBRAZAC

Dobit ćete u kratkom vremenu vrlo sadržajan odgovor i javit ćemo vam se telefonskim pozivom.

Ugodan vam dan želim