KOJU ULOGU IGRAŠ NAJBOLJE?

U svojoj glumačkoj karijeri koju ti nitko ne plaća ili ju „možda“ plaćaš sam, vrsni si glumac. Nema šta!

Svatko od nas odigra i do 5 uloga dnevno, a da toga nije svjestan.  U nekima smo vrsni majstori dok u drugima podbacujemo. Životni pozivi na našoj lenti vremena pokazuju se kao uloge koje traže od nas da ih igramo kako god to znali i umjeli. Bez obzira što nemamo glumačku školu, odlično se znamo vidjeti u ulozi prijateljice ili u ulozi šefice.  Oni koji nas ne poznaju kao šefa ili šeficu, već kao prijatelja, ostat će iznenađeni kad nas zateknu u toj ulozi. Neće nas moći prepoznati ili će ostati malo zatečeni. Ovo je dovoljan dokaz da htjeli, ne htjeli igramo uloge. Nismo ih odabrali, samo smo se našli u zadanim situacijama. Onaj koji je dobra mama ili tata, samo odlično igraju svoju ulogu. A kako je kod vas?

Znate onu situaciju kada sami sebe upitate kako to da fenomenalno funkcioniram u odnosu i komunikaciji s prijateljima i osjećam se u potpunosti shvaćen/shvaćena. Jednako tako ste nezadovoljni jer nemate odgovor na pitanje, a kako to da u odnosu s kolegama sam najčešće ne shvaćen/shvaćena i nemaju razumijevanje za mene.

Što je to što mi može objasniti da sam dobar /dobra u jednoj ulozi, dok u drugoj nisam.

Zanimljivo je  znati da smo na dobrom putu jer sve ono što strateški znamo odraditi bez ikakvog naprezanja možemo preslikati već na mnogo drugih situacija.

Ono što je teško ili nam se bar tako čini, nije neizvedivo, naprotiv vrijedno je truda i rada.

ZAŠTO ODABRATI OVU EDUKACIJU, A NE NEKU DRUGU?:

Ako promijenite ono što do sada činite, vaš ishod će se promijeniti. Na ulogu koja vas ne dovodi do željenog cilja promjenom utječete na cilj. Nezadovoljan cilj je jednak nezadovoljnoj ulozi. Uloge ne možete izbjeći, one su sastavni dio vašeg života. Ako otac ne zauzima svoju ulogu, već sve prepušta majci, dijete će biti zakinuto za tu ulogu. Kroz život će ju tražiti kako bi ju naučio igrati.

ŠTO DOBIVAM OVOM EDUKACIJOM:

 • Na koji način odgonetnuti da smo ušli u ulogu i da ju igramo
 • Istražimo valjanu strategiju igranja uloga
 • Kojim se sve tehnikama koristimo da bismo izbjegli nepoželjne situacije
 • Kojim se sve tehnikama koristimo da bismo privukli poželjne situacije
 • Kako promijeniti metode koje su se pokazale kao neučinkovite
 • Kako primijeniti nove metode koje su ekologične
 • Do koje mjere biti fleksibilan dok igramo uloge
 • Kako doći do potrebnih informacija i odgonetnut putokaz za dalje
 • Igranje uloga iz različitih pozicijskih centara
 • Kako prilagoditi ulogu situaciji ili situaciju ulozi, tko diktira
 • Kako dobro igrati uloge koje nas i druge čine zadovoljnima

POJEDINOSTI O RADIONICI:

 • radionica traje 3 sata, točnije od 18 do 21 sat
 • mjesto održavanje je Zagreb, točnije informacije dobivate nakon prijave
 • radionica može primiti do 20 polaznika
 • na radionici se dobiva sam potreban materijal za rad
 • radionica se održava 14.9.2018.

NAČIN PRIJAVE I CIJENA RADIONICE:

 • prijave se zaprimaju odmah ili najkasnije do 7 dana prije početka na linku ispod

 

 • uplatu od 400 kuna potrebno je napraviti najkasnije tjedan dana prije početka radionice na IBAN: HR 4523300031154058915
 • za uplatu dobivate pravovaljani račun pri dolasku

AKO ŽELIŠ POPUST, ČITAJ DALJE:

Kako ostvariti popust:

Coachingflow je partner UDS game, svjetske loyalty mreže koja omogućava ostvarivanje popusta korisnicima usluga ili proizvoda.

Instalacijom aplikacije u Appstore na vašim mobilnim smart telefonima (free verzija) omogućen je popust od 15% na ukupan iznos.

alati

 

 

Naše usluge

Coach for Life & Business

Coach for Life & Business

Nemojte se brinuti ako ste u problemu i potpuno ste toga svjesni. Moj odgovor vama je: "Hvala Bogu, živi ste". Velika vrednota velikih ljudi je da mogu sami sebi priznati da su u problemu i tek tada mogu na njemu raditi. Ako ovo čitate, vi ste dakako jedan od njih i svaka vam čast. Zbog vas i vama sličnih je stvoren coaching i to u obliku individualnih termina koji su veliki dio našeg rada.

Radionice

Radionice

Učiti možete iz knjiga i dakako to ne smijemo nikako kao jednu od opcija izostaviti. Uz voditelja ili coacha vaše znanje može biti usmjereno na pravi put, a onda vi tada izvlačite najveću korist i vrijednost za sebe i naravno one oko sebe.

TOP PROMO COACHING

TOP PROMO COACHING

Ništa oko nas nije nemoguće i nedostižno, te smo si zato dali truda u ponudi ovog paketa. Kontinuitet rada na svom problemu, uspjehu ili cilju, te mnogim drugim promjenama koje sami želite postići dati će vam na ovakav način rada neizostavni uspjeh.

TRENINZI

TRENINZI

Edukacija u kontinuitetu ima veću vrijednost za polaznika jer ono što je došlo na nivou informacije ima mogućnost da se usvoji i stavi u pogon, odnosno upotrebu. Zato ste i došli na edukaciju, jer čitati možemo i iz knjiga, predstave slušati i pratiti vizualnim i auditivnim kanalima, no učenje je kruna kombinacije svega navedenog.